More Gold Diggin’

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Betsoft gokkasten

More Gold Diggin

More Gold Diggin is een gokkast van ontwikkelaar Betsoft, de gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en is voorzien van een wild en bonus symbool. Het thema van de gokkast is goudgraven zou je kunnen stellen, alleen zijn er op deze gokkast ook edelstenen te vinden. En zijn de twee hill billies druk aan het werk om deze schatten veilig te stellen. Ze moedigen je aan vanaf de zijlijn om ervoor te zorgen dat je zo hoog mogelijk winsten weet te behalen. De gokkast speelt zich af in een mijn, en buiten dat er allerhande symbolen worden opgeblazen aan alle kanten is er ook nog een knaagdier dat door de tunnels sluit om jou te laten schrikken of om het de twee mijnwerkers lastig te maken.

More Gold Diggin

Hoe speel je More Gold Diggin?

Je kunt ook bij deze gokkast van Betsoft alles instellen naar eigen wens, hoeveel je in wilt zetten per winlijn en hoe vaak je dit in wilt zetten per winlijn. Het aantal winlijnen staat echter bij deze gokkast vast op 25. De symbolen op de gokkast laten de gokkast in eerste instantie overkomen als vrij grof en onbeholpen. Maar dat valt reuze mee, ze zorgen ervoor dat het goed overzichtelijk blijft en ook de kleuren van de symbolen die eigenlijk op de wild en bonus na allemaal dezelfde vorm hebben in totaliteit geeft de gokkast een uniformiteit welke ervoor zorgt dat alles wat om de gokkast heen gebeurt duidelijk te zien is.

Wat maakt More Gold Diggin een interessante gokkast?

More Gold Diggin heeft een aantal features die je in eerste instantie wellicht over het hoofd zou kunnen zien. De gokkast heeft namelijk avalanches, dat houdt in dat de winnende symbolen van de gokkast af gaan, en in deze gokkast gaat dat hoe kan het ook anders met een ontploffing. De twee mijners staan aan de zijkant je op te jutten om zoveel mogelijk winst te maken, en dat blijft leuk om te zien. En bij elke avalanche zal de multiplier boven in beeld een stapje opschuiven! Als je een mega big win behaalt zal er zelfs een dans worden opgevoerd waarbij er een extra meisje bijgehaald wordt. Dit dansje gaat door tot de winst opgeteld is – hoe hoger je winst hoe meer je kunt genieten van het danstalent van deze twee heren en de jongedame.

De freespins van More Gold Diggin

More Gold Diggin Gokkast Free Spins

Om de freespins van More Gold Diggin te behalen dien je drie keer of vaker het TNT symbool op de wielen te krijgen. Dit tonnetje zal een ontploffing geven waar je versteld van zult staan! Tijdens de freespins loopt de multiplier bovenin beeld anders op dan tijdens de main game.  In plaats van x1, x2, x3, x5 staat er tijdens de freespins x3, x6, x9, x15 waardoor je winst tijdens de freespins automatisch veel sneller zal oplopen. De kans op een dansje is tijdens of na de freespins dan ook een stuk groter dan in de maingame. Al is dit zeker tijdens de maingame niet onmogelijk.

Geen jackpot voor More Gold Diggin

More Gold Diggin Gokkast Gamble

Deze gokkast heeft geen jackpot, maar dat is bij een gokkast ook deze ook geheel niet nodig. De ontploffingen zijn heftig, de winsten zijn hoog en de mannetjes aan de zijkant zullen je vermaken. Samen met het knaagdier die in een onbewaakt moment de mijnwerkers zal pesten, midden in beeld omhoog zal komen of uit het plafond zal komen vallen. Hoewel er geen bonus aan het knaagdier is verbonden, is het een zeer vermakelijk onderdeel van de gokkast. En zal je jezelf erop betrappen dat je na verloop van tijd jezelf af gaat vragen waar hij is gebleven – of wat hij nu weer uit zal gaan vreten.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

More Gold Diggin'

8.4

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Mooie features zoals avalanches
  • Spannende gokkast door multiplier

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Marvin on More Gold Diggin'
leuke gokkast

Erg leuke gokkast zeg. En ik zie dat jullie van Gokkasten Speelautomaten het spel hebben vergroot! Dank hiervoor want normaal moest ik altijd op full screen drukken inplaats van op jullie site direct spelen.

Advertisment ad adsense adlogger