Madder Scientist

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Betsoft gokkasten

Madder Scientist

Madder Scientist is een gokkast van ontwikkelaar Betsoft, de gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en 30 winlijnen. De gokkast heeft een heel aantal extra features waaronder een bonusgame. De gokkast kan mensen die vaker gokkasten van Betsoft spelen wellicht bekend voorkomen, want deze gokkast is het vervolg op Mad Scientist. Dat Betsoft besloten heeft om er een vervolg op te maken is niet zo vreemd, want de vreemde professor zal je vermaken of dat nu met een van de bonusfeatures is of gewoon door onderin beeld rare fratsen uit te halen en drankjes te mixen.

Madder Scientist Gokkast Welkomst

 

Hoe speel je Madder Scientist?

De gokkast is eenvoudig in te stellen naar al je eisen. Je bepaalt de muntwaarde naar eigen inzicht, kan de winlijnen aanpassen en zet vervolgens in hoe vaak je de munten per winlijn in wilt zetten. Daarna is het een kwestie van de gokkast laten draaien. Maar bij deze gokkast zijn er nog een aantal dingen meer waar je op moet letten. Hoewel de gokkast geen freespins heeft, kan je wel naar eigen inzicht op elk gewenst moment een bepaald wiel nog een keer laten draaien. Let er wel op dit kost een aantal credits per wiel! Heb je twee symbolen voor features in beeld? Dan is het wiel waar het derde symbool op terecht kan komen een stuk prijziger dan de andere wielen. Maar dit kan je een leuke extra winst opleveren!

Extra features van Madder Scientist

Madder Scientist Gokkast Bonusgame2

Naast dat je bij deze gokkast de individuele wielen ook nog kunt spinnen zoals hierboven is uitgelegd, houdt het daar niet op voor deze gokkast. De Madder Scientist is helemaal all-in gegaan met opties en mogelijkheden! Want er is de beakerbonus, deze zorgt voor de click me feature, tijdens deze feature kan je cash prijzen winnen maar ook freespins. De gokkast heeft een wild symbool maar dit symbool werkt niet helemaal zoals je gewend bent van de wild symbolen. Want heb je drie keer het wild symbool op de wielen, dan zal er een wiel wild worden voor een aantal re-spins. Dit aantal staat op het wild wiel. Daarnaast is er ook nog de bonusgame. Voor deze bonusgame heb je drie keer een wortel nodig op de wielen, deze zal ervoor zorgen dat je naar een ander scherm gaat. De wortels zetten namelijk de mix potions bonus in werking. Eerst moet je een base chemical uitzoeken, waarna de professor deze bij een stabiliserende vloeistof zal gieten dan is het een kwestie van afwachten. Krijg je een gelatine wortel? Een diamanten wortel of heb je goud in handen?

Madder Scientist Gokkast Bonusgame

Geen jackpot voor Madder Scientist

Betsoft heeft ervoor gekozen om Madder Scientist niet te voorzien van een Jackpot. Ergens is dat jammer want de gekke professor zou een perfecte hoofdpersoon zijn geweest voor een of meerdere jackpotten. Maar wie naar de gokkast in zijn geheel gaat kijken, zal ook kunnen concluderen dat deze gokkast geen jackpot nodig heeft. Het is dubbel maar goed te begrijpen waarom ze ervoor gekozen hebben om deze gokkast niet te voorzien van een jackpot. Er is met deze gokkast al heel veel gaande, en wellicht dat een extra jackpot het teveel zou hebben gemaakt. Een ding is zeker Madder Scientist is een gokkast die eigenlijk alles heeft wat een gokkast interessant maakt. Er gebeurt heel veel rondom en in de gokkast de extra features en de mogelijkheid om wielen individueel te laten spinnen. Betsoft heeft met Madder Scientist een gokkast gemaakt die het origineel zeker overtreft!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Madder Scientist

7.9

Graphics

7.5/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

7.5/10

Voordelen

  • Wielen zijn los te spinnen
  • Genoeg features

Nadelen

  • Individuele spin van een wiel is duurder
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Sandra on Madder Scientist

Een vermakelijke gokkast met inderdaad veel features. Met jackpot zou deze gokkast 4 sterren krijgen.

Advertisment ad adsense adlogger