Heist

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Betsoft gokkasten

Heist

Heist is een gokkast met vijf wielen, drie rijen en dertig winlijnen van ontwikkelaar Betsoft, de gokkast speelt zich af in een bank waar een overval plaatsvind. Maar er is maar weinig tijd want de politie zit de overvaller op de hielen. Er is dus geen tijd om stil te blijven staan – laat de gokkast draaien en kom er snel achter of de overvaller wegkomt met het geld. Er zijn een heel aantal extra features te vinden op deze gokkast die je precies laten zien wat er gebeurd. Wanneer je nieuwsgierig bent naar hoe dit begonnen is? Dan is het aan te raden om het voor filmpje te kijken omdat daar alles bijzonder duidelijk – en leuk in wordt uitgelegd.

Heist Gokkast Welkomst

Hoe speel je Heist

Heist is een gokkast die qua de bediening even wat meer tijd en aandacht vergt. Wanneer je namelijk de muntwaarde wilt wijzigen kan je dit doen door op de choose coin bet te klikken. De inzet per lijn en het aantal lijnen waar je mee speelt kan je met twee knoppen instellen die iets meer in het midden zitten. De max bet knop en de spin knop zijn bijzonder duidelijk te herkennen zodat er geen ruimte is voor twijfel waar je op moet drukken. Wanneer je dit allemaal door hebt staat niets je nog langer in de weg om een bankoverval te gaan plegen! Want ondanks dat de meeste van ons dat nooit zullen gaan doen, hebben we er ongetwijfeld wel eens op een grappige manier over nagedacht. Hier is je kans om een bank te beroven!

Extra features in Heist

Heist Gokkast Bonusgame

Een gokkast als deze moet natuurlijk allerhande extra features hebben – en dat klopt. Om te beginnen is er de glassnijder feature, wanneer je drie keer de glassnijder in beeld krijgt zullen deze een click me feature vrijspelen. Kies de juiste glassnijder en krijg leuke prijzen! Dit kunnen freespins zijn maar ook een cash bonus of de bonusronde. Wanneer je het ontstekingsmechanisme op het middelste wiel op de tweede rij krijgt zal dit een wild wiel in werking zetten waarna er een of soms meerdere re-spins zullen plaatsvinden. De drilboor fungeert als scatter met een uitbetaling als je deze drie keer op de wielen krijgt. Maar het leukste moet nog komen, wanneer je de kluisdeur drie keer op de wielen krijgt ga je naar de bonusronde. En nu word het echt spannend. Allereerst mag je gaan kiezen waarmee de overval gepleegd gaat worden, kies je ervoor om de kluis te hacken, om de kluis met een drilboor te openen of ga je gewoon voor de goede oude explosieven? Een ding is zeker alle drie zijn succesvol wanneer jij een oogje houdt op de klok! Want de politieagent kan er elk moment aankomen. Wees niet te gierig en pak niet teveel want als je opgepakt wordt…

Geen jackpot voor Heist

De bank is de jackpot al, als je hoort hoeveel miljoenen er inliggen? Zou je die wel allemaal mee naar huis willen nemen. En met die reden is het wellicht wel jammer dat ze er geen jackpot aan gekoppeld hebben. Maar een miljoenen jackpot is lastig te verkrijgen, en een mini jackpot van drie of vier cijfers voor de komma zou wellicht wat lachwekkend zijn bij een gokkast als deze. Dus Betsoft heeft er goed aan gedaan om bij deze gokkast geen jackpot te gebruiken. De gokkast is ook zonder jackpot spannend genoeg en zeg nou zelf, de bonusgame zal je toch minstens drie keer moeten spelen om alle drie de opties te testen. Dus een keer spelen is al een garantie dat je terugkeert voor meer.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Heist

8

Graphics

7.5/10

Kenmerken

9.5/10

Speelbaarheid

7.5/10

Mobiel

7.5/10

Voordelen

  • Mooi opgezette gokkast
  • Features

Nadelen

  • Geen jackpot
  • Bediening had beter gekund
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Dave on Heist
net een film!

Net een film! Mooie acties en erg spannend!

Advertisment ad adsense adlogger