Greedy Goblins

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Betsoft gokkasten

Greedy Goblins

Greedy Goblins is een gokkast van ontwikkelaar Betsoft, de gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en dertig winlijnen. De gokkast draait om de elven en de goblins, waarvan je een exemplaar in beeld ziet staan springen, of bijzonder charmant aan zijn kont ziet (en vooral hoort) krabben. De gokkast is voorzien van een heel aantal extra features die zeker de moeite zijn om in de gaten te houden. Bij deze gokkast is het een goed idee om hoe dan ook even de paytable erop na te slaan zodat je zeker weet dat alles duidelijk is!Greedy Goblins Betsfot Gokkast Bonusgame

Hoe speel je Greedy Goblins

Nadat je de muntwaarde, het aantal winlijnen en het aantal keren dat je de muntwaarde per winlijn in wilt stellen hebt ingesteld is het tijd om de gokkast te laten draaien! De gokkast is voorzien van allerhande symbolen die zowel met de goblins als met de elven te maken hebben. Maar het meest opvallende is toch wel dat de goblins de meeste dingen die goed werken van de elven stelen. Alle symbolen zijn leuk gemaakt en wanneer je ze op een winlijn krijgt bewegen ze. De volle maan bijvoorbeeld? Zal je een aantal goblins laten zien die op strooptocht zijn geweest in het licht van de maan.

Extra features van Greedy Goblins

Greedy Goblins Gokkast Bonusgame

Wie bij het spelen van Greedy Goblins een regelmatig op de wielen verschijnend wild symbool mist? Heeft het bij het juiste einde, het wild symbool komt niet vaak voor op de wielen maar als je dit symbool op de wielen krijgt weet je ook meteen waarom dat is. Want het is namelijk een expanderend wild symbool en 1 tot 3 respins. Naast het wild symbool zijn er ook nog de cascading coin drops, als je meer dan twee munten op de wielen krijgt zullen er goblins uit de deur links in beeld komen rennen om deze munten op te vangen. Om de bonusgame te bereiken heb je het boek van de geheimen nodig deze komt alleen voor op wiel twee en vier. Lukt dit? Dan ga je naar een bonusgame waar je verwacht wordt om ideeën te stelen. Kies de juiste ideeën en win grote prijzen deze feature gaat door tot je collect tegenkomt. Hiernaast zijn er ook nog de elvish freespins! Bij drie symbolen krijg je 10 freespins, bij vier zijn dit er 15 en bij vijf symbolen krijg je maar liefst 25 freespins tijdens de freespins is er een random multplier die ervoor zorgt dat je winsten nog hoger uitvallen.

De jackpot van Greedy Goblins

Greedy Goblins is een gokkast van ontwikkelaar Betsoft met een jackpot. De jackpot bevat op het moment van dit schrijven rond de € 8000,- waarmee het een leuk gemiddelde jackpot is. Er zijn echter wel een aantal eisen waar je aan moet voldoen voordat je de jackpot kunt winnen. Een van die eisen is dat je met de maximale inzet speelt! Vervolgens hoeft je alleen maar vijf keer de blije elf op de wielen te krijgen om de jackpot te winnen. Dit hoeft niet op een winlijn te zijn, je hoeft alleen de elf maar vijf keer op de wielen te krijgen. Wanneer dit gebeurt wanneer je niet met de maximale inzet speelt zal je echter de jackpot niet winnen maar wel een leuke prijs. Want deze elf is namelijk ook zonder de maximale inzet veel geld waard. Ook wanneer je deze drie of vier keer op de wielen krijgt is het iets om naar uit te kijken want je krijgt bij drie keer al dertig keer de inzet en bij vier keer is dit 240 keer. Bij 5 keer is dit zonder de maximale inzet ook 12500 keer je inzet waard – iets wat op zichzelf al bijna een jackpot is.

Video Greedy Goblins

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Greedy Goblins

7.6

Graphics

7.5/10

Kenmerken

7.5/10

Speelbaarheid

7.5/10

Mobiel

8.0/10

Voordelen

  • Leuke gokkast om te spelen
  • Genoeg features
  • Jackpot

Nadelen

  • Redelijk standaard opzet
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by baller on Greedy Goblins
win geen moer

Ik win geen moer op deze gokkast. Ik won daarnet wel dik op Gypsy Rose van betsoft.

Advertisment ad adsense adlogger