Good Girl Bad Girl

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Betsoft gokkasten

Good Girl Bad Girl

Good Girl Bad Girl is een gokkast van ontwikkelaar Betsoft, deze gokkast met een goede en een slechte kant heeft vijf wielen en drie rijen en afhankelijk van welke modus je speelt 15 of 30 winlijnen. De gokkast speelt zich af in de hemel en de hel tegelijkertijd. De goede zijde vind je aan de linkerkant van het beeld terwijl de slechte kant zich rechts bevindt. De gokkast heeft verschillende speelmodussen, de goede kant met winlijnen van links naar rechts en de slechte met winlijnen van rechts naar links en de gecombineerde met winlijnen zowel van rechts naar links als van links naar rechts. Dit alleen maakt de gokkast al bijzonder interessant maar er is uiteraard meer!

Good Girl Bad Girl Gokkast Welkomst

Hoe speel je Good Girl Bad Girl

Hoe speel je Good Girl Bad Girl Betsoft Gokkast
Eerst ga je bepalen hoe je wilt gaan spelen, ga je met de goede of de slechte kant spelen of met beide tegelijkertijd? Houdt er wel rekening mee dat je voor beide spel modussen tegelijkertijd de dubbele inzet betaald! De muntwaarde bepaal je zelf net als het aantal winlijnen en het aantal keren dat je de munten in wilt zetten per winlijn. Dit is zoals alle gokkasten die we kennen van Betsoft dus het is echt enkel kiezen welke modus je wilt spelen bij deze gokkast. Let er goed op dat je bij de autoplay functie dit ook allemaal in moet stellen! En houd er rekening mee dat je het aantal winlijnen goed instelt, met één winlijn spelen is hoogst onfortuinlijk.

Extra features van Good Girl Bad Girl

Good Girl Bad Girl Betsoft Gokkast Bonusgame
Good Girl Bad Girl heeft een aantal leuke extra features, een daarvan is de click me feature. Deze bonusfeature brengt cadeaus! Letterlijk want je mag namelijk nadat je gekozen hebt voor de goede of de slechte zijde cadeaus open maken. Afhankelijk van de zijde die je kiest worden er twee symbolen verlicht eender de medium en de kleine bonus aan de goede kant of de collect en grote bonus aan de andere kant. Kies je de goede zijde en kies je de verlichte cadeaus dan is de ronde na vier keer afgelopen. Bij de slechte kant krijg je ook vier opties tenzij je de ronde eerder beëindigd door een collect tegen te komen. Het spel heeft ook freespins die afhankelijk van de zijde waar je je bevind van rechts naar links of van links naar rechts uitbetalen.

Good Girl Bad Girl Gokkast Free Spins Good

De jackpotten van Good Girl Bad Girl

Deze gokkast heeft twee progressieve jackpotten. Je kunt deze maar op één manier winnen en dat is via de money bonus wheel feature. Wanneer je deze feature wint wordt je of meegenomen de hemel in of naar de hel waarna je aan het wiel mag gaan draaien. Je kunt hier de jackpot van de zijde naar je keuze winnen maar ook een geldbedrag of freespins. Hoewel het kan lijken dat de jackpot naar verhouding weinig geld bevat, je hoeft om deze jackpot te winnen geen bepaald bedrag in te zetten het kan dus maar zo zijn dat je met een minimale inzet de jackpot wint. De goede en de slechte kant hebben beide aan andere jackpot, maar het verschil tussen deze twee kan toch oplopen. De slechte kant heeft over het algemeen een jackpot die hoger uitvalt, omdat de kant wellicht wat roekelozer is. De goede kant heeft een lagere jackpot maar wellicht heb je aan die zijde ook wel meer kans om de jackpot te winnen. Een ding is zeker: Good Girl Bad Girl haalt de goede en slechte kant van je naar boven als je tijdens het spinnen de verschillen tussen beide kanten uit aan het testen bent. Een ding is zeker de gecombineerde modus geeft de grootste kans op winst nu nog kiezen welke kant je kies voor het jackpot wiel!

Video Good Girl Bad Girl

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Good Girl Bad Girl

8

Graphics

8.0/10

Kenmerken

9.5/10

Speelbaarheid

7.5/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Twee modi om in te spelen
  • Fraaie gokkast met veel spanning
  • Jackpotten

Nadelen

  • Welke modus kies je? Lastige keuze om te maken
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
leuke videogokkast

Leuke videogokkast en leuk uitgevoerd. Twijfel nog steeds om met echt geld te gaan spelen.

Advertisment ad adsense adlogger