Gold Diggers

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Betsoft gokkasten

Gold Diggers

Gold Diggers is een gokkast van ontwikkelaar Betsoft, de gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en zoals de titel wellicht aangeeft is het thema goudgraven. De gokkast begint met een intro waarom de twee heren naar goud op zoek zijn gegaan. De gokkast speelt zich af in de goudmijn en geeft een relatief goed beeld van hoe dat er in die tijd wellicht heeft kunnen uitzien. Buiten het feit dan dat er goudstaven in de karretjes liggen en geen brokken gesteente met goud, maar op de wielen zelf vind je wel hoe het er aan toe ging – en in sommige gevallen nog steeds aan toe gaat wanneer er gezocht wordt naar goud.

Gold Diggers Gokkast Welkomst

Hoe speel je Gold Diggers?

Nadat je kennis gemaakt hebt met de symbolen van de gokkast, is het eenvoudig om de gokkast te bedienen. Je kunt onderin de munt waarde instellen, het aantal lijnen en de inzet per lijn. Als dit naar wens hebt ingevuld dan kan je op spin drukken. Wanneer je dit spel graag op autoplay wilt spelen kan dat, deze knop vind je links bovenaan in beeld. Let er wel op dat je bij het instellen van de autoplay feature het aantal winlijnen ook moet instellen! Anders speel je automatisch met 1 winlijn. Op de wielen vindt je naast de twee heren en de schone dame uit het intro filmpje een knaagdier, dynamiet, goud, een pikhouweel en natuurlijk goud.

De winlijnen van Gold Diggers

Gold Diggers heeft 30 winlijnen, en dat kan als een beetje chaotisch worden gezien. Toch is het net niet teveel van het goede, maar je zal zien dat bij de nieuwere spellen van Betsoft het aantal winlijnen vaak iets verder teruggebracht is. Wanneer je wilt weten hoe de winlijnen lopen hoef je eigenlijk alleen maar te wachten op symbolen op een winlijn, want er wordt met touwen duidelijk aangegeven hoe deze lopen. Vlak voor de gokkast opnieuw gaat spinnen zullen in ieder geval in de autoplay functie alle winlijnen geshowd worden.

Extra features van Gold Diggers

Gold Diggers Betsoft Gokkast Bonusgame

Hoewel het spel geen freespins heeft, zijn er wel een heel aantal extra features te vinden in Gold Diggers. Zo is er de het gegeven dat als je drie keer de dynamiet staven op een winlijn krijgt, de winst eerst berekend wordt, maar dat deze daarna ontploffen om voor door vallende symbolen te zorgen. Het knaagdier op de wielen? Is meer dan alleen grappig om te zien, krijg je er drie op de wielen? Dan krijg je een extra feature, hierbij zal het knaagdier zijn weg door de symbolen graven om bij elk symbool een cijfer te laten zien. Deze worden opgeteld en bijgeteld bij je saldo! Kant en klare winst dus. Als laatste is er nog de Gold Rush feature, deze krijg je als je drie keer het gold rush papier op je wielen krijgt. De twee heren zullen in gezelschap van de dame naar een gang in de mijn gaan waarna jij mag zeggen waar ze moeten graven. Je krijgt drie kansen om zoveel mogelijk winst te behalen! Na de derde poging zal de jongste mijnwerker een stuk goud uit de muur trekken waarna de winst wordt bijgeteld op je account.

Gold Diggers Gokkast Bonusgame

Geen jackpot voor Gold Diggers

Hoewel deze gokkast geen jackpot heeft, is het niet iets wat je specifiek zou missen. Een feature die echter niet had misstaan op deze gokkast was een leuke set freespins. Toch zijn de extra features op deze gokkast genoeg om je te vermaken. Dus al met al is er geen negatief woord over deze gokkast te zeggen.

Gold Diggers Video

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Gold Diggers

8.1

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

8.0/10

Voordelen

  • Leuke gokkast om te spelen
  • Gokkast met een verhaal

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by steven on Gold Diggers
een gokkast met een steengoed verhaal

Niks meer aan toe te voegen.

Advertisment ad adsense adlogger