Frankenslots Monster


Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Betsoft gokkasten

Frankenslots Monster

Frankenslots Monster is een gokkast van Betsoft waarbij de ontwikkelaar de fans zeker niet teleur zal stellen. De gokkast zit vol met vermakelijke animaties en tegelijkertijd is er ook goed gedacht aan de actie om de gokkast leuk te maken. Frankenslots Monster is tegelijkertijd een gokkast die bijzonder eenvoudig te spelen is dankzij de leuke opzet met vijf wielen en drie rijen. Tijdens het spelen word je vermaakt door de animaties links en rechts van de gokkast, maar vergis je niet. Deze zijn er niet alleen maar voor de sier. Tijdens het spelen van de free spins speelt het monster van Frankenstein een grote rol die je veel winst op kan leveren.

Hoe speel je Frankenslots Monster?

Frankenslots Monster

Frankenslots Monster is een gokkast met een standaard opzet. De vijf wielen en drie rijen houden het overzichtelijk en het grote aantal standaard gokkast symbolen is niet vervelend tijdens het spelen. De tien tot en met de aas zijn namelijk ideaal om de overige animaties te laten schitteren. Alle animaties hebben te maken met het monster van Frankenstein. Deze staat tijdens het spelen ook nog eens links van de gokkast. De professor staat aan de rechterkant. Beide personen vieren de winsten met je mee. In de bonusgame en de free spins zijn deze twee animaties ineens heel erg belangrijk, want daarin spelen zij de hoofdrol.

De bonusgame in Frankenslots Monster

Frankenslots Monster heeft een leuke bonusgame waarbij je zelf aan het werk moet. Wanneer je het bonussymbool driemaal op de wielen hebt staan, moet je de schuiven verzetten om te bepalen hoeveel stroom door het hoofd van het monster gaat. De verschillende uitkomsten zie je aan het gedrag van het monster na de schokken. Direct daarna komt jouw winst in beeld te staan. Hierbij kunnen de winsten flink hard oplopen, maar het is ook mogelijkheid dat je een paar munten overhoudt. Dat is een kwestie van gokken.

De bonusgame in Frankenslots Monster

De free spins in Frankenslots Monster

Frankenslots Monster heeft een leuke free spins modus waarin het allemaal nog even iets spannender kan worden. Om de free spins te halen, heb je minstens driemaal de scatter op de wielen nodig. Deze geeft je acht free spins, maar voordat je die kunt gaan spelen, breekt het monster uit zijn riemen. Dat lijkt niet belangrijk, maar dat is het wel. De stroom die hij door zich heen krijgt, zorgt namelijk elke spin voor extra wild symbolen op de wielen en dankzij deze extra wild symbolen worden de winsten aanzienlijk hoger dan tijdens het spelen van de normale Frankenslots Monster gokkast. Let er tijdens het spelen ook op dat je extra free spins kunt winnen tijdens het spelen van de free spins!

De free spins in Frankenslots Monster

De winlijnen en jackpot in Frankenslots Monster

Frankenslots Monster heeft geen jackpot, maar de winsten kunnen hoog uitvallen tijdens het spelen van de gokkast. De bonusgame en de free spins maken dit mogelijk, maar ook tijdens het spelen van de normale gokkast liggen de winsten op leuke hoogtes. Hoe zit het dan met de winlijnen in de Frankenslots Monster gokkast van Betsoft? Deze gokkast heeft in totaal 20 winlijnen. Het aantal winlijnen is niet aan te passen. Onder in de gokkast kun je wel de waarde per munt aanpassen, of het aantal munten dat je in wilt zetten per gespeelde lijn. Hier vind je ook de gamble, die Double Up heet bij de Betsoft gokkast. Wil je graag lekker achterover kunnen zitten tijdens het spelen van Frankenslots Monster, dan is dat ook mogelijk. Je kunt namelijk gebruikmaken van de autospin functie die rechtsonder in de gokkast te vinden is. Deze kun je volledig naar eigen smaak instellen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Frankenslots Monster

8.9

Graphics

9.0/10

Kenmerken

9.2/10

Speelbaarheid

9.0/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Leuk verhaal achter gokkast
  • Free spins

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
Mooi

Erg mooi vormgegeven gokkast. daarnaast zijn de bonus features echt vet.

Advertisment ad adsense adlogger