Dr. Jekyll & Mr. Hyde


Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

 

Toon mij alle Betsoft gokkasten

Dr. Jekyll & Mr. Hyde

Dr. Jekyll & Mr. Hyde is een gokkast met een dubbel gezicht van ontwikkelaar Betsoft. Wie vaker gokkasten heeft gespeeld van Betsoft kan begrijpen dat dit een perfect thema is geweest voor Bestoft om een gokkast omheen te maken. Niet alleen geeft het al twee verschillende mogelijkheden om mee te beginnen namelijk: Dr. Jekyll en Mr. Hyde maar ook het verhaal eromheen biedt enorm veel mogelijkheden om een gokkast omheen te maken. De gokkast speelt zich af in het huis van Dr. Jekyll. Hij staat over het geheel gezien links in beeld tally ho te roepen, waar er rechts in beeld een rood en een blauw drankje staan – die worden nog erg belangrijk in de rest van deze gokkast!

Dr. Jekyll & Mr. Hyde

 

Hoe speel je Dr. Jekyll & Mr. Hyde?

Het spelen van deze gokkast is relatief eenvoudig, je bepaalt de waarde van de munt, het aantal winlijnen waar je mee wilt spelen en hoe vaak je de muntwaarde per winlijn in wilt zetten. Hoeveel je inzet en wint staat midden onderin de gokkast terwijl je daarnaast de max bet vindt, de knop om mee te spinnen en daarnaast de mogelijkheid om je winst te verdubbelen met een gamble optie en de autoplay. Wanneer je deze gokkast op autoplay wilt gaan spelen houdt er dan rekening mee dat je opnieuw instelt met welke muntwaarde je wilt spelen – dit wordt niet automatisch meegenomen van je andere instellingen.

Wat moet je zeker weten over Dr. Jekyll & Mr. Hyde?

Alkemors Tower Gokkast Bonus

 

Bij deze gokkast zijn een heel aantal extraatjes te krijgen door symbolen simpelweg op een verschillende manier op de wielen te krijgen. Dit kan wat onduidelijk zijn het is daarom handig om de paytable op voorhand nog even een keertje goed door te nemen. Om wiel 1, 3 en 5 vindt je het logo symbool deze is interactie met zowel Dr. Jekyll als Dr. Hyde dit kan erg leuke bonussen geven. Een ervan is gecombineerd met Hyde, dan word namelijk het hele veld opnieuw geschud als het ware waardoor alle symbolen op een andere locatie terecht komen en de winsten opnieuw berekend worden. Daarnaast is er aan Hyde nog een frenzy bonus gekoppeld – laat de politie achter je en stroop zoveel mogelijk. Tijdens deze functie kan je 66x je inzet winnen.

Het rode potion bij Dr. Jekyll & Mr Hyde

Dr Jekyll and Mr Hyde Gokkast Bonusgame2

Onderin beeld zie je een meter vollopen met het rode drankje, elke keer dat dit in beeld komt. Dit zal je uiteindelijk naar de freespins brengen. Als je 100 keer het rode drankje in beeld hebt gehad zou de meter vol moeten zijn en zouden de freespins geactiveerd moeten worden. Je ziet eerst een filmpje waarbij Dr. Jekyll het rode drankje inneemt en verandert, daarna ga je naar de freespins. Het aantal freespins is afhankelijk van het aantal blauwe drankjes, bij twaalf drankjes is de meter onderin beeld weer vol en stoppen de freespins om je terug te brengen naar het normale spel. Grappig detail is wel dat bij deze gokkast het aantal freespins optelt in plaats van aftelt. Als je genoeg van het blauwe potion hebt verzameld zal Mr. Hyde dit innemen waarna je weer naar het normale spel gaat.

Geen jackpot voor Dr. Jekyll & Mr Hyde

Dr. Jekyll & Mr. Hyde is een gokkast die geen jackpot nodig heeft, het spel heeft genoeg spannende factoren om het op elk moment spannend te maken. Is het niet omdat je de rode potions spaart dan wel omdat Hyde elk moment kan gaan brullen. Voeg daar de extra features aan toe en je hebt wederom een gokkast van ontwikkelaar Betsoft die onovertroffen is in zijn soort.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Dr. Jekyll & Mr. Hyde

8.1

Graphics

7.0/10

Kenmerken

7.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Bonussen

8.5/10

Mobiel

10.0/10

Voordelen

  • Veel extra features
  • Leuke animaties in de gokkast

Nadelen

  • Geen Jackpot
  • Redelijk standaard gokkast met dit thema
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Olivier on Dr. Jekyll & Mr. Hyde
gokkasten lijken op elkaar

Het valt mij op dat sommige gokkasten op elkaar lijken. dat wist ik wel al van fruitautomaten maar ook zie ik het steeds vaker bij videogokkasten.

Advertisment ad adsense adlogger