Charms & Clovers


Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

 

Toon mij alle Betsoft gokkasten

Charms & Clovers

Charms & Clovers is misschien wel één van de minst overzichtelijke gokkasten van deze ontwikkelaar. Doorgaans zijn de gokkasten van Betsoft wat vreemd, met veel features en mogelijkheden, maar Charms & Clovers is een gokkast die vooral rommelig lijkt wanneer je begint met spelen. Dit wordt echter een stuk beter wanneer je de gokkast wat langer aan het spelen bent, het zijn namelijk vooral de animaties die wat warrig over kunnen komen. Ook is het zesde wiel een flinke afleiding, maar hier hoef je nauwelijks op te letten. Het zijn namelijk vooral de features die belangrijk zijn bij het zesde wiel. De Charms & Clovers gokkast draait vooral om het geluk van Ieren, of het bijgeloof, en dat thema is bijzonder leuk uitgewerkt binnen de animaties en de muziek.

Charms & Clovers

Hoe speel je Charms & Clovers?

Charms & Clovers is een gemakkelijk te spelen gokkast wanneer je eerst even de tijd neemt om te bekijken hoe de gokkast eruit ziet. Je ziet dan dat er vier rijen zijn, en vijf wielen die aan elkaar verbonden zijn. Er is een zesde wiel, welke los staat van de gokkast. Op de wielen vind je verschillende animaties, waarbij de boer tot en met de aas de standaard symbolen zijn die als opvulling gebruikt zijn. Deze zijn aangekleed naar het thema, waardoor de gokkast vele malen drukker lijkt dan dat deze eigenlijk is. Er is een wild symbool op de wielen gebruikt. Deze is gemakkelijk te herkennen tijdens het spelen aan het woord ‘wild’ dat gebruikt is in de animatie zelf.

De features in de Charms & Clovers gokkast

charms-clovers-spinwheel

Charms & Clovers zit vol met features, waaronder het kiezen van potten met goud om zo de winst bekend te maken die je direct bij je saldo bijgeschreven krijgt. Wat je hier echter echt moet doen, is even kijken naar de uitleg. De knop hiervoor vind je rechtsboven in beeld. Daar vind je een overzicht met de animaties die je op het zesde wiel moet krijgen. Dit moeten vier dezelfde zijn, wat makkelijk te zien is tijdens het spelen. Het zesde wiel gaat namelijk langzamer draaien wanneer de kans bestaat dat je een feature vrijspeelt. De potten met goud komen regelmatig langs, net als de free spins waarbij je er acht krijgt. Dit is echter niet alles. Tijdens het spinnen van de free spins krijg je extra wild symbolen op de wielen waardoor de kansen op winsten steeds groter worden. Het zesde wiel draait ook gewoon mee tijdens het spelen van de free spins, waardoor je extra features vrij kunt spelen bij het spelen van de free spins. Let vooral ook op de Ierse dwerg tijdens het spelen van de gokkast, want deze blijft gedurende het spinnen constant actief.

Andere mogelijke prijzen die je kunt winnen met het zesde wiel, zijn het Money Wheel, waar je extra geld kunt winnen, of het Mega Symbool, waardoor de kansen op winsten extra groot worden tijdens het spinnen van de gokkast.

De jackpot in Charms & Clovers

Charms & Clovers is niet voorzien van een jackpot. Ook zijn de winlijnen niet aan te passen tijdens het spelen van de gokkast, deze staan gewoon vast op 40 winlijnen per spin. Er zijn free spins te winnen waarin de winsten hard op kunnen lopen, maar eigenlijk zijn alle bonussen die je kunt winnen met het zesde wiel interessant genoeg om de hoop hoog te houden tijdens het spelen. Het kan verstandig zijn om de Charms & Clovers gokkast eerst even gratis te spelen, om te zien of het een gokkast is voor jou. Het is namelijk een bijzonder drukke gokkast die niet altijd even overzichtelijk is. Het is bijvoorbeeld geen gokkast die je moet gaan spelen wanneer je al moe bent.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Charms & Clovers

7.3

Graphics

7.0/10

Kenmerken

7.4/10

Speelbaarheid

7.2/10

Mobiel

7.6/10

Voordelen

  • Sterke gokkast met veel opties
  • Veel features

Nadelen

  • Onoverzichtelijk
  • Druk en daardoor lastig te spelen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Gretha on Charms & Clovers
leuk thema

Weer zo'n fijne kast om op te spelen. Vind deze kast wel erg druk vergeleken met andere gokkasten. Groetjes Greet

Advertisment ad adsense adlogger