Birds


Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

 

Toon mij alle Betsoft gokkasten

Birds

Birds is een gokkast van ontwikkelaar Betsoft, de gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en is voorzien van een wild symbool. Wie de gokkast voor het eerst opent zal niet anders kunnen dan vergelijkingen zien met de gokkast birds on a wire van ontwikkelaar Thunderkick. Toch zijn er wel degelijk verschillen te vinden waardoor deze gokkasten gemakkelijk los van elkaar gezien kunnen worden.

Hoe speel je Birds?

Birds Welkomst

Onderin beeld kan je instellen hoeveel je in wilt zetten, je kunt zowel de muntwaarde als het aantal keren dat je deze in wilt zetten bepalen. In het midden vind je hoeveel je inzet en wat je wint. De max bet knop bevindt zich daar weer naast. Daarnaast is de skip knop, wanneer het je te lang duurt, kan je deze gebruiken, deze zorgt ervoor dat het allemaal net wat sneller verloopt wanneer je bijvoorbeeld winst maakt. De double up knop, zorgt ervoor dat je je winsten kunt verdubbelen en daarnaast vind je de autoplay functie. Deze kan je naar eigen inzicht instellen, en iets wat erg prettig is, is dat als je deze op bijvoorbeeld 100 spins zet, dat erbij komt te staan hoeveel geld je in gaat zetten in totaal – geen verrassingen dus bij Birds!

Geen winlijnen voor Birds

Deze gokkast heeft geen winlijnen, hoe dat kan? Het enige wat je nodig hebt, is drie of meer symbolen die aan elkaar verbonden zijn als het ware, drie op een rij kan, maar diagonaal niet. Wanneer je winst hebt, zullen de andere symbolen doorvallen naar beneden met de avalanches en daarna zullen er nieuwe symbolen op de wielen komen. De kans dat je winst maakt is dus elke ronde bijzonder groot!

De symbolen van Birds

Wat de naam van de gokkast al doet vermoeden wellicht, is dat deze gokkast gevuld is met een gevarieerd aanbod aan vogels. Dit is erg leuk gedaan want je kunt om te beginnen al een hele tijd spenderen om er nu precies achter te komen wat welke vogel moet voorstellen of waar de glitters vandaan komen die zo nu en dan op de gokkast lijken te blijven plakken. Wanneer de vogels winst maken komen ze nog een keertje duidelijk naar voren zodat je ze echt goed kunt bekijken, ook is de kans aanwezig dat ze iets gaan doen, bijvoorbeeld een boek lezen. Leuk gedaan en iets wat zeker je aandacht bij de vogels weet te houden.

Extra features van Birds

Birds Free SpinsBirds is een relatief eenvoudige gokkast van ontwikkelaar Betsoft, hoewel deze grafisch weer extreem goed in elkaar zit, met 3D effecten en alles, zoals we eigenlijk gewend zijn van Betsoft, is het wat karig als het gaat om extra features. Deze gokkast heeft freespins, die freeflights genoemd worden. Om deze te bereiken heb je geen combinatie nodig van vogels, maar enkel genoeg winsten achter elkaar, om de Free Flights meter die links in beeld staat te vullen. Hoewel dit op het eerste gezicht een lastige beleving kan zijn, is dat sneller gedaan dan je zou denken! Je krijgt 8 freespins als je deze meter weet te vullen.

Wat moet je nog weten over Birds

Ontwikkelaar Betsoft heeft met deze gokkast een erg leuke gokkast op de markt gebracht. Toch zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Het feit dat er geen winlijnen zijn kan verwarrend zijn, ook is het feit dat er geen spannende dingen op de gokkast gebeuren (zoals de verstopte kat van ontwikkelaar Thunderkick in hun gokkast met vogels…) je zou kunnen stellen dat deze gokkast lichtelijk teleurstelt. Maar wellicht waren de verwachtingen aan de hoge kant, gezien ontwikkelaar Betsoft over het algemeen gokkasten op de markt brengt met een uitgebreide bonusgame en veel spannende toevoegingen. Al met al een gemiddelde score voor Betsoft voor Birds.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Birds

8.3

Graphics

9.0/10

Kenmerken

7.0/10

Speelbaarheid

9.0/10

Mobiel

8.0/10

Voordelen

  • Gokkast is makkelijk te spelen
  • Grafisch zeer sterk

Nadelen

  • Idee grotendeels gestolen
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by JD on Birds

Dit idee is idd gejat van Thunderkick. Maar ik vind dit beter uitgevoerd!

Advertisment ad adsense adlogger