Barbary Coast


Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

 

Toon mij alle Betsoft gokkasten

Barbary Coast

Barbary Coast is een interessante gokkast van Betsoft. De gokkast heeft een piraten thema dat heel erg op een aantal bekende piratenfilms lijkt. Maar wellicht is dat gewoon toeval. Het thema is goed verwerkt in de gokkast en de symbolen – die allemaal bewegen op een actieve winlijn. De gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en 30 winlijnen. Wie gek is op piraten zou deze gokkast zeker een keertje van dichterbij moeten gaan bekijken. Maar ook als je niet geheel gecharmeerd bent van piraten dan zullen de extra features van deze gokkast je wellicht wel overtuigen om alsnog te gaan spelen.

Barbary Coast Gokkast Welkomst

 

Hoe speel je Barbary Coast?

De gokkast is eenvoudig te bedienen, je bepaald de muntwaarde als eerste dit is helemaal links in beeld. Daarna bepaal je het aantal keren dat je dit bedrag per lijn in wilt zetten. Indien je wenst kan het aantal winlijnen ook aangepast worden, maar dat is niet aan te raden omdat dit de kans op winst aanzienlijk verminderd. Vervolgens is het een kwestie van op spin drukken – of indien je wenst de max bet spin. Wanneer je de symbolen nog een keertje wilt bekijken of wat ze waard zijn, dan kan je dat via de view pays knop doen die rechts bovenin beeld te vinden is.

Extra features van Barbary Coast

Barbary Coast Gokkast Bonusgame

Deze gokkast heeft een heel scala aan extra features. Om te beginnen heeft deze gokkast freespins, om deze te behalen moet je drie keer de papagaai op de wielen krijgen. De gokkast heeft ook een explosief wild wiel, op de wiel drie, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is wachten tot je geluk hebt. Je hoeft namelijk alleen maar het kanon op het middelste wiel te krijgen. De werker zal vervolgens het kanon dat onderin beeld staat op het middelste wiel richten en afschieten. Waarna het een wild wiel wordt welke voor één re-spin blijft staan een extra kans op leuke winsten dus. . De Ben Sawyer click me feature speel je vrij door Ben Sawyer drie keer op de wielen te krijgen, kies het juiste pick me symbool en hij zal het vanaf het touw weggrissen om de prijs die je wint eronder te laten zien. De grog challange wordt gespeeld wanneer je de werker drie keer op de wielen hebt – op een actieve winlijn – dan ga je drinken met de werker kies kop of munt en bekijk of jij dronken wordt of de werker. Je hebt zes kansen om het uit te spelen, maar als je drie keer verkeerd gokt? Dan ben je dronken en is de ronde klaar.  Als laatste is er ook nog de fight bonus, wanneer je drie keer de kapitein op de wielen krijgt ga je naar een vecht bonus. Kies welke zwaard bewegingen je in welke volgorde wilt uitvoeren en bekijk hoe dit zijn uitwerking heeft. Krijg jij Blackbeard op zijn knieën en bevrijd je de schone dame? Of krijgt Blackbeard jou op je knieën?

Barbary Coast Gokkast Bonusgame2

Geen jackpot voor Barbary Coast

Deze gokkast heeft geen jackpot, en deze gokkast heeft ook geheel geen jackpot nodig. Je zou kunnen denkend at juist omdat het een piraten gokkast is en piraten gek zijn op goud – een jackpot heel erg goed op zijn plaats zou zijn geweest. Maar het tegendeel is waar. De extra features van deze gokkast zijn geweldig leuk, en deze gokkast heeft absoluut geen nood aan een jackpot. Betsoft heeft heel goed besloten om deze gokkast eenvoudig te houden wat dat aangaat, want Barbary Coast is een gokkast die veel mensen geweldig zullen vinden – en waarvoor mensen zeker terugkomen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Barbary Coast

7.3

Graphics

7.0/10

Kenmerken

7.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Fraaie animaties buiten de wielen om
  • Features zijn aantrekkelijk

Nadelen

  • Animaties op de wielen zijn minder sterk
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by jack S on Barbary Coast

Ik heb deze gokkast veel op Amsterdams Casino gespeeld.

Advertisment ad adsense adlogger