Aztec Treasures


Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

 

Toon mij alle Betsoft gokkasten

Aztec Treasures

Aztec Treasures is een gokkast van Betsoft waarin veel aandacht besteed is aan de animaties. Het is één van de oudere gokkasten, maar het thema van de Azteken past prima in de geest van deze gokkast. Er zijn geen standaard animaties op de wielen gebruikt, alle animaties hebben te maken met het thema en de free spins en de verschillende bonusgames zorgen voor veel extra actie op de wielen tijdens het spelen, helemaal dankzij de extra feature in de free spins die je flink extra geld op kan leveren tijdens het spelen van de Aztec Treasures gokkast.

Aztec Treasures Gokkast Welkomst

Hoe speel je Aztec Treasures?

Aztec Treasures is een gemakkelijk te spelen gokkast. Het eerste dat je moet doen, is het aantal winlijnen instellen waar je mee wilt spelen. Wanneer je de autospin wilt gebruiken, zal je ook eerst de winlijnen in moeten stellen. De autospin functie van Betsoft werkt namelijk net even iets anders dan de autospin van de andere ontwikkelaars. Na de lijnen kun je verder met het instellen van de inzet waar je mee wilt spelen, en daarna kun je de wielen rond laten gaan. Daarbij kom je geen azen of boeren tegen, alle animaties op de wielen zijn in het thema van de gokkast gehouden. Zo kom je de schatten tegen, wilde dieren en daarnaast ook Azteken uiteraard. Er is een wild symbool dat alle symbolen kan vervangen, op de gekko na welke de scatter is. De bonussymbolen kunnen ook niet vervangen worden door de wild, die wat veel tijd neemt om de hele animatie af te spelen.

De free spins in Aztec Treasures

Aztec Treasures Gokkast Free Spins

Aztec Treasures heeft free spins en deze zijn vele malen beter dan de free spins in andere gokkasten. Aanvankelijk ben je waarschijnlijk een beetje teleurgesteld. Met driemaal de gekko op de wielen krijg je namelijk maar vijf free spins en dat is erg weinig. Elke extra gekko op de wielen levert je echter extra free spins op, en de gekko’s komen meer dan regelmatig langs tijdens het spelen van de free spins. Dat betekent dat het zomaar eens dertig of meer free spins kunnen worden. De free spins worden gespeeld met alle winlijnen. Er is geen multiplier die zorgt voor extra winsten, maar met het grote aantal free spins dat je kunt winnen tijdens het spelen, is dat eigenlijk niet eens een bezwaar te noemen.

De bonusgames in Aztec Treasures

Aztec Treasures Gokkast Bonusgame

Aztec Treasures is voorzien van twee bonusgames. De eerste is de Love Hut Bonus. Daarvoor heb je driemaal de hutten op de wielen nodig. De tweede is de Secret Room bonus die je kunt openen door driemaal de stenen op de wielen te krijgen, daarbij moet je wel elke kleur op de wielen hebben staan. Beide bonussen kunnen je veel geld opleveren en het moet wel heel gek lopen wil je hier met lege handen komen te staan. De bonussen leveren veel op, maar de feature kan nog meer opleveren. Krijg je driemaal het Azteekse symbool voor de kalender (de gouden munt) op een van de actieve winlijnen, dan win je direct 20.000 munten!

Aztec Treasures Gokkast Bonusgame2

De winlijnen en jackpot in Aztec Treasures

Die 20.000 munten kun je niet echt een jackpot noemen, maar het is wel de enige flinke instant prijs in de gokkast. Verder zijn er maximaal dertig winlijnen, maar je bepaalt zelf met hoeveel van deze winlijnen je wilt spelen. Wanneer je graag de gokkasten die je speelt op de automatische piloot zet, dan is het belangrijk om te weten dat je bij deze Betsoft gokkast de winlijnen opnieuw in moet stellen wanneer je de autospin functie aan zet. Anders speel je namelijk met slechts één lijn.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Aztec Treasures

7.5

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

6.0/10

Voordelen

  • Fraaie animaties
  • Leuke gokkast om te spelen
  • Features

Nadelen

  • Zware gokkast
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Big win lover! on Aztec Treasures

Zojuist € 7500 gewonnen! Wel met demo credit maar toch!

Advertisment ad adsense adlogger