At the Copa


Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Betsoft gokkasten

At the Copa

At the Copa is een gokkast van ontwikkelaar Betsoft, de gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en drie verschillende jackpotten. De gokkast heeft een dans thema en wie het geluid van deze gokkast hoort zal waarschijnlijk zelf de samba of tango willen gaan dansen. De gokkast speelt zich af in een van de dans tentjes aan het strand, waar je de hele avond kunt kijken naar dansende mensen – of als je het aan durft zelf een aantal pasjes kunt maken. De gokkast heeft een sensuele uitstraling die goed past bij de muziek en het algehele thema.

At The Copa Gokkast Welkomst

Hoe speel je At the Copa?

De gokkast is eenvoudig te spelen, zoals we van de gokkasten van Betsoft gewend zijn, kan je vrijwel alles naar eigen wens instellen. Het aantal winlijnen voor deze gokkast staat op 30 – dit kan je zelf naar beneden bijstellen indien dat je wens is. Toch wordt dit ernstig afgeraden omdat met 30 winlijnen je natuurlijk de beste kans maakt om te winnen. Op de gokkast vindt je Carolina, die ook naast de gokkast staat te dansen. De twee heren die je op de gokkast aantreft zijn Rico en Pedro, zij strijden om het hart van Carolina of in ieder geval om met haar te mogen dansen. Overige symbolen op de gokkast staan in het teken van een pittige dans.

At The Copa Gokkast Free Spins

De extra features van At the Copa

At The Copa Gokkast Bonus

At the Copa heeft een heel aantal leuke dingen waar je rekening mee zult moeten houden. Het spel heeft freespins, een wild reel dat voor meerdere re-spins kan zorgen en een dans bonus. Om de freespins ronde te behalen heb je drie keer de dames voet nodig op de wielen. Lukt dit? Dan krijg je 10 freespins, alvorens je de freespins mode in gaat krijg je de keuze uit de twee heren. Kies een van beide en hij zal als wild op de wielen voorkomen tijdens de freespins. Tijdens de freespins is er een multiplier actief die per spin zal verschillen deze multiplier ligt tussen de x2 en x10. Naast de freespins is er de dans bonus, om deze bonusgame vrij te spelen heb je geluk nodig. Krijg je namelijk de dame op wiel 2 of 4 tussen de twee heren in? Dan ga je naar deze bonus. Je kiest een van de twee heren, de andere zal jullie aanmoedigen aan het einde van de dans krijg je een pittige bonus op je account bijgeschreven. De wild feature is een leuke toevoeging, wanneer je op het midden van wiel drie de ocean wild te pakken krijgt, krijg je een re-spin met een multiplier van x2, maak je winst? Dan krijg je er nog eentje met een x3 multiplier en dit loopt verder op als je meer winst maakt.

At The Copa Gokkast Gamble

De jackpots van At the Copa

Deze gokkast heeft drie naar verhouding kleine jackpotten, toch kan je leuke bedragen winnen met deze jackpotten. Hoe je ze kunt winnen is relatief eenvoudig! Er is de Suave Jackpot, deze jackpot heeft vaak een bedrag met twee cijfers, en is het makkelijkste te winnen. Om deze jackpot te winnen hoef je namelijk alleen maar vijf pepers op de wielen te krijgen. De Mediane jackpot, de middelste is al wat lastiger te winnen hier moet je vijf pepers op rij twee en drie te krijgen deze jackpot heeft vaak drie cijfers en kan je al een leuke bonus opleveren! De Caliente jackpot is het hoogste van de drie, om deze te winnen heb je vijf pepers op een rij nodig, en dat is op rij een. Betsoft maakt het je dus niet gemakkelijk om deze jackpot te winnen – maar je hoeft er dan ook geen speciale inzet voor te doen of een bonusgame voor te spelen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

At the Copa

7.8

Graphics

9.0/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

6.0/10

Voordelen

  • Fraaie animaties
  • Veel leuke extraatjes, ook naast de gokkast

Nadelen

  • Zware gokkast om mobiel te laden
  • Jackpotten zijn relatief klein
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
by Dries on At the Copa
Loopt niet helemaal lekker op mijn mobiel

Ik speel deze gokkast al een tijdje maar via de mobiel loopt de gokkast niet zo soepeltjes. Ik hoop dat ze dit in de toekomst beter gaan maken.

by Sjon on At the Copa

Deze gokbak krijgt van mij 4 sterren. Won laatst een jackpot maar dat was maar 500 euro. Had liever een grotere jackpot gewonnen ha! Dus 4 van de 5 sterren van mij. Hoi Sjon

Advertisment ad adsense adlogger