Alkemors Tower


Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Betsoft gokkasten

Alkemors Tower

Alkemors Tower is een gokkast van ontwikkelaar Betsoft, deze gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en 243 manieren waarop je kunt winnen. De gokkast speelt zich af in de toren van de tovenaar, de tovenaar Alkemor zal tijdens het draaien van de wielen zijn bezweringen uitspreken wanneer je de juiste combinaties aan symbolen op de wielen krijgt. De gokkast heeft naast Elemental spells ook een serie freespins. Alkemors Tower is wederom een goed doordachte 3D gokkast van ontwikkelaar Betsoft, deze ontwikkelaar staat bekend om zijn uitstekende grafische elementen en ook bij Alkemors Tower hebben ze nergens op bezuinigd.

Alkemors Tower Gokkast

Duik in een wereld van alchemie en mysterieuze creaties in Betsofts nieuwe spel Alkemor’s Tower. Dit 5-rollen video slot brengt u naar het magische huis van Alkemor, waar je elementen, geheime drankjes en leuke bonus rondes zult vinden.

Een van de meest interessante eigenschappen van Tower Alkemor is dat je spreuken kunt gebruiken om grote uitbetalingen te ontvangen. De titel Alkemor suggereert natuurlijk al dat het hier om een alchemistische gokkast gaat, een ware scheikundige belevenis! Alkemor is een personage dat hoog in een toren de elementen der aarde samensmelt en hier magische combinaties mee kan maken. Hij is dan ook een ware heerser in zijn land, tenminste, als je zo gelukkig bent om deze gokkast met de juiste spins winstgevend te maken!

Hoe speel je Alkemors Tower?

Hoe speel je Alkemors Tower Betsoft Gokkast
Alkemors Tower is een relatief eenvoudige gokkast, je kunt zelf de muntwaarde bepalen net als het aantal keren dat je deze munten in wilt zetten. Ook wanneer je gebruik wilt maken van de autoplay zal je dit opnieuw in moeten stellen. Wanneer dit allemaal naar wens is ingesteld is het een kwestie van gaan spelen. Door op de spin knop te drukken zal de gokkast zich in beweging stellen en zal meteen duidelijk worden dat deze gokkast niet met de standaard winlijnen werkt. De 243 winmanieren maken deze gokkast wellicht wel uitdagender. Toch zijn het de symbolen en de combinaties die nodig zijn om een leuke winst te behalen die ervoor zorgen dat deze gokkast een groot succes kan gaan worden.

De elemental spells en free spins van Alkemors Tower

 

Deze gokkast heeft twee bijzondere features. De eerste zijn de elemental spells, hiervoor heb je een combinatie aan symbolen nodig op de wielen. Je hebt het spreukenboek nodig op wiel 1 en 2 daarna op wiel 3 een van de flesjes en dan kan je op wiel 4 en 5 ook nog boeken krijgen die de spreuk zullen versterken. Er zijn vier verschillende spreuken die je de tovenaar kan laten uitspreken; water, aarde, lucht en vuur. Alle vier hebben ze een andere uitwerking op wat er op de wielen gebeurt. Een ding hebben ze echter allemaal gemeen er komen wild symbolen in beeld die voor leuke winsten zullen zorgen. De tweede feature van deze gokkast zijn de freespins. Hier heb je ook een combinatie aan spreukenboeken voor nodig op de wielen. De freespins spelen zich af in een ander scherm met totaal andere symbolen, het zijn hemellichamen zou je kunnen stellen samen met de tovenaar. Maar tijdens de freespins kan je ook symbolen op de wielen treffen die de daarnaast gelegen symbolen om zal toveren tot bedragen, waarna deze opgeteld worden tot één uiteindelijke winst. Dit kan je negen keer een leuke prijs opleveren die samen opgeteld tot een leuk bedrag kunnen komen. Dit alleen maakt de freespins bijzonder de moeite waard. Na de freespins zal de tovenaar weer afdalen naar zijn gewone kamers, en zal het spel weer verder gaan met de normale symbolen op de wielen.

Alkemors Tower Gokkast Elements

 

Elemental Fire Spell – gebeurt wanneer de Elemental Fire symbool verschijnt op rol 3. Alkemore gooit een verschroeiende bal van vuur op de rollen, waardoor ze in vlammen op gaan. Alle Elemental en Spell Book symbolen op rol 2, 3, 4 en 5 zullen wilds worden, en het Spell Book symbool op rol 1 wordt een willekeurige gekozen symbool.

Alkemors Tower Gokkast Fire Elements

Elemental Water Spell – Doet zich voor wanneer het symbool Elemental Water verschijnt op rol 3. Alkemore stuurt een enorme golf van water over de rollen, en ze daardoor te vullen met water. Alle Elemental en Spell Book symbolen worden wilds op rol 2, 3, 4 en 5, en het Spell Book symbool op rol 1 wordt een willekeurige verschijnend symbool.

Alkemors Tower Gokkast Water Elements

Elemental Earth Spell – gebeurt wanneer het elementaire aarde symbool verschijnt op rol 3. Alkemore stuurt een stel enorme meteoren op de rollen, waardoor gigantische rotsen naar beneden te regeren op het scherm. Alle Elemental en Spell Book symbolen worden wilds op rol 2, 3, 4 en 5, en alle andere symbolen op de rollen zullen worden vernietigd.

Alkemors Tower Gokkast Earth Elements

Elemental Air Spell – treedt op wanneer het Elemental Air symbool verschijnt op rol 3. Alkemore roept een enorme tornado aan die los gaat over de rollen. Alle Elemental en Spell Book symbolen worden wilds op rol 2, 3, 4 en 5, en het Spell Book symbool op rol 1 wordt een willekeurig verschuldigd symbool.

Alkemors Tower Gokkast Air Elements

“Nature Floor” en “Celestial Floor” Gratis Spins bij Alkemors Tower

Nature Floor Free Spins Mode – ontstaat wanneer een Spell Book landt op rol 1 en 2, in combinatie met een Nature Boek op rol 3. Deze teleporteert Alkemor in zijn serre, waar hij vreemde wezens creëert. Het Wijnstok symbool op rol 3, zal het aangrenzende symbolen verslinden en u beloningen geven voor elk symbool.

Alkemors Tower Gokkast Nature Floor

Celestial Floor Free Spins Mode – Doet zich voor wanneer een Spell Book rol 1 en 2 raakt, in combinatie met een hemels Boek op rol 3. En Alkemor teleporteert naar zijn Arcane Observatory, waar hij staart naar de hemel. Als het Black Hole symbool landt op rol 2 en 4, zal het aangrenzende symbolen opzuigen en je belonen met prijzen.

Alkemors Tower Gokkast Celestial Floor

Geen jackpot voor Alkemors Tower

Dit is een gokkast zonder jackpot, en dat is op een bepaalde manier jammer. Dit zou een uitstekende gokkast geweest zijn om een spectaculaire jackpot aan te koppelen. Maar niet klagen, het is een gokkast met bijzondere mogelijkheden en met een heel aantal speciale features. Wie de serie freespins voor de eerste keer ziet, zal zien dat Betsoft geen steen gekeerd heeft gelaten om dit tot een heel andere ervaring te maken dan de maingame. Mede hierdoor en door de Elemental Spells is Alkemors Tower een gokkast waar je zeker nog eens voor terug zal komen – en daarnaast een gokkast die je niet teleur zal stellen.

Video Alkemors Tower

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Alkemors Tower

7.8

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Fraaie gokkast met leuke features
  • Gemakkelijk te spelen
  • 243 manieren om te winnen

Nadelen

  • Geen jackpot
  • Geen in te stellen winlijnen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by John on Alkemors Tower

Eindelijke een gokkast met 243 winlijnen en veel winst mogelijkheden!

Advertisment ad adsense adlogger