After Night Falls


Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Betsoft gokkasten

After Night Falls

After Night Falls is een gokkast van ontwikkelaar Betsoft, de gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en dertig winlijnen. De gokkast is voorzien van een wild symbool, twee bonusfeatures en freespins. Bij deze gokkast is het de bedoeling dat je de detective gaat helpen om zijn zaak op te lossen. Hij staat onder het raam van het lieve oude mevrouwtje te posten omdat er kans is dat er ingebroken zal worden bij haar. Wanneer je lang genoeg wacht zal je zien waarom de kans bestaat dat er ingebroken zal worden. Want links in beeld bij de auto zal de inbreker af en toe komen kijken of de detective al weg is.

After Night Falls Gokkast NextGen Gaming Achtergrond

Hoe speel je After Night Falls?

After Night Falls is een gokkast waarbij je net als bij de meeste gokkasten van Betsoft zelf kunt bepalen wat je in wilt zetten. Je kunt de muntwaarde instellen het aantal winlijnen en daarnaast ook nog hoe vaak je het aantal munten per winlijn in wilt zetten. Dit zorgt ervoor dat je een goed overzicht hebt over wat je nu precies inzet. Op de gokkast vindt je diverse symbolen die met de inbraak te maken hebben. Je hebt de detective, het omaatje haar kat, de inbreker en een heel aantal andere symbolen dat hiermee te verbinden valt.

 

De extra features van After Night Falls

After Night Falls Gokkast Bonusgame

Het begint bij deze gokkast al bij het wild symbool, dit is namelijk niet een symbool dat je frequent voorkomt op de gokkast maar een symbool dat eens in de zoveel tijd op de wielen terecht komt. Het is een vergrootglas welke zodra het op de wielen terecht gekomen is op de wielen zal blijven tot deze links uit beeld zal verdwijnen. Hij zal dus met elke spin een wiel opschuiven. Naast het wild symbool is het omaatje ook belangrijk, zij zal namelijk de investigate bonus ronde in werking zetten als je haar drie keer op de wielen krijgt. Je mag de kamer doorzoeken op zoek naar aanwijzingen en je wint prijzen voor al het bewijs dat je in je handen kunt krijgen. Vindt je echter collect? Dan is deze bonusronde over. Wanneer je echter de inbreker drie keer op de wielen krijgt, ga je naar de click me feature, bij deze bonusfeature zal de inbreker even zijn skills laten zien. Want je gaat naar de click me feature. Je krijgt de inbreker in beeld die op het balkon staat, kies deuren waarvan jij denkt dat ze een hoge prijs uitbetalen, en laat de inbreker zijn werk doen! Vind je collect? Dan is deze ronde ook over. Als laatste zijn er ook nog de freespins, hiervoor heb je minstens drie keer het kantoor nodig van de detective. Drie keer levert je 10 freespins op, bij vier symbolen zijn dit er 15 en bij vijf zelfs 25. Tijdens de freespins is er een random multiplier actief zodat je elke spin opnieuw een grote winst kunt behalen.After Night Falls Gokkast Bonusgame2

Geen jackpot voor After Night Falls

Betsoft heeft een heel aantal gokkasten met een jackpot maar After Night Falls is er hier niet eentje van. Maar dat is met alle extraatjes en de mogelijkheden om veel geld te winnen ook niet heel erg nodig. De gokkast biedt voldoende vermaak aan om je ook zonder jackpot te voorzien van en een grote winst en je aandacht vast te kunnen houden. Mocht je vinden dat er nog niet genoeg extraatjes in deze gokkast zitten? Dan wil je wellicht wel weten dat er ook nog een collapsing reel functie is, wanneer je drie dezelfde symbolen gestapeld op een wiel krijgt? Wordt eerst de winst berekend vervolgens zakken de bovenste twee symbolen in de onderste en komen er twee nieuwe symbolen naar voren waarmee weer bekeken wordt of je winst gemaakt hebt.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

After Night Falls

8

Graphics

9.0/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Fraaie gokkast
  • Leuke extra features

Nadelen

  • Geen jackpot
  • Laadt af en toe erg traag in door de grootte
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by dries on After Night Falls

Man man man. Wat moet ik lang wachten zeg.

Advertisment ad adsense adlogger