A Christmas Carol


Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Betsoft gokkasten

A Christmas Carol

A Christmas Carol is een gokkast van Betsoft waarbij het thema van de gokkast direct duidelijk is wanneer je Scrooge in bed ziet liggen. Het was natuurlijk ook al aan de naam te zien van de gokkast. Het draait hier om een gokkast met vijf wielen en drie rijen waarbij verschillende features gebruikt zijn om de gokkast nog een stukje interessanter te maken. Dat zijn free spins, maar er zitten ook wild symbolen in de gokkast verwerkt waardoor het nog een stukje spannender is om de wielen rond te laten gaan. A Christmas Carol is niet voorzien van een jackpot die het nog leuker kan maken, maar dat zal je tijdens het spelen ook niet missen. De gokkast heeft het namelijk helemaal niet nodig.

A Christmas Carol Welkomst

Hoe speel je A Christmas Carol?

A Christmas Carol is een gemakkelijk te spelen gokkast. Voordat je gaat spelen, kun je onder in beeld het aantal munten instellen dat je per lijn in wilt zetten. Daarna kun je de waarde van de munten aanpassen, zodat je de inzet helemaal compleet hebt. Je komt een flink aantal standaard gokkast symbolen tegen op de wielen tijdens het spelen. De tien tot en met de aas zijn gebruikt om de wielen van de gokkast vol te krijgen. De overige animaties hebben te maken met het thema van de gokkast en zijn sterk uitgewerkt om de beleving wat beter te maken. Zoek niet te lang naar het wild symbool op de wielen. Dit symbool moet je namelijk eerst vrijspelen en kun je niet direct op de wielen vinden.

De Past Spins in A Christmas Carol

A Christmas Carol Past Spins

Wanneer je de geest van het verleden op de wielen krijgt, begint de gokkast geluid te maken. Wanneer je er drie hebt, krijg je namelijk drie spins uit het verleden. Let goed op, je kunt namelijk zien dat de wielen ook daadwerkelijk terugdraaien, in plaats van omhoog. Dit zijn drie free spins die je leuke winsten op kunnen leveren als het een beetje meezit. Tijdens het spelen van de Past Spins kun je extra spins winnen. Hoe meer symbolen je op de wielen krijgt, hoe meer spins je krijgt.

Dit geldt ook voor de spins van de toekomst. Hiervoor heb je driemaal de geest nodig die er uit ziet als een spook. Ook hier krijg je drie spins bij drie animaties, en ook hier kun je extra spins verdienen door nogmaals de geesten op de wielen te krijgen. Hier kun je overigens ook de wild symbolen mee verdienen.

De wild symbolen in A Christmas Carol

A Christmas Carol Wilds

De basis gokkast A Christmas Carol heeft geen wild symbolen. Deze moeten namelijk eerst vrijgespeeld worden. Dit doe je door driemaal de geest van het heden op de wielen te krijgen. Wanneer dit gebeurt, veranderen alle geesten op de wielen direct in wild symbolen. Gebeurt dit tijdens de speciale spins van het verleden of de toekomst, dan heb je geluk. De feature blijft dan namelijk actief totdat je de laatste spin van de free spins gehad hebt. Dat betekent dat de winsten dan een stuk hoger komen te liggen.

De winlijnen in A Christmas Carol

A Christmas Carol maakt gebruik van 25 winlijnen. Deze zijn niet aan te passen of in te stellen. Er is een gamble feature. Daarvoor moet je de Double Up knop vinden nadat je een winst op de wielen gemaakt hebt. Je vindt hier een muntje met Scrooge erop. Het is zo simpel als het kan zijn. Het enige wat je kunt kiezen, is namelijk kop of munt en daarmee kun je de winsten op de wielen verdubbelen, of je kunt de winsten uit de laatste spin volledig kwijtraken. Daarmee is A Christmas Carol een gemakkelijk te spelen maar zeker wel volledige gokkast.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

A Christmas Carol

9

Graphics

9.0/10

Kenmerken

9.2/10

Speelbaarheid

8.8/10

Mobiel

8.9/10

Voordelen

  • Leuke features met de geesten
  • Scherpe gokkast

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by angnes on A Christmas Carol

Dit is echt een gokkast die je enkel tijdens de kerstperiode wilt spelen. Ik snap het thema niet zo goed hoor.

Advertisment ad adsense adlogger