Ooh Aah Dracula

Toon mij alle Barcrest gokkasten

Ooh Ahh Dracula

Ooh Aah Dracula is een speelse gokkast van Barcrest. Het is een gokkast waarbij de animaties en de geluiden voor een groot gedeelte van de ervaring van het gokken staan, en met vijf wielen en drie rijen is tien winlijnen een klein aantal voor een gokkast als deze. Toch is er genoeg te beleven met de free spins en de bonusgame, daarnaast kun je ervoor kiezen om te gaan spelen op een heel andere manier waardoor de winsten nog eens wat hoger uit kunnen vallen. Dat is dankzij de Hi Roller functie, die de fans van Barcrest zeker zouden moeten kennen voordat zij de gokkast openen.

Ooh Aah Dracula Gokkast Welkomst

Hoe speel je Ooh Aah Dracula

Ooh Aah Dracula is een gemakkelijk te spelen gokkast wanneer je de gewone gokkast kiest als uitgangsbasis. De gokkast van Ooh Aah Dracula heeft namelijk gewoon vijf wielen en drie rijen, daarbij is er gebruik gemaakt van veel standaard symbolen. Daardoor is de gokkast wel overzichtelijk gehouden en daarmee vallen de overige animaties wat extra op. Je vindt Dracula op de wielen, een vrouw met scherpe tanden en een wolf voor een maan. Daar komt het wild symbool natuurlijk ook nog bij, dit symbool kan alle symbolen vervangen behalve de scatter, daar moet je er minstens drie van hebben om naar de free spins te kunnen komen.

De free spins in Ooh Aah Dracula

Ooh Aah Dracula Gokkast Free Spins

Wanneer je driemaal een hart op de wielen hebt, komt je bij vijf wielen waarbij de wielen zonder hart nog een keer gaan draaien om te kijken of je nog vaker de scatter kunt krijgen. Heb je drie harten, dan wordt er eerst gespind om te kijken welke van de symbolen een extra wild zal worden. Heb je meer harten, dan komt er een tweede en misschien zelfs wel derde ronde. Daarin heb je meer wild symbolen, maar minder spins. Tijdens het spelen van de free spins kun je gewoon de regels van het normale spel volgen. Is de eerste ronde gespeeld en kun je naar de tweede ronde toe in de Ooh Aah Dracula free spins, besef je dan goed dat je de winsten van de eerste ronde weggooit wanneer je de tweede ronde gaat spelen. Heb je veel gewonnen, dan is het dus slimmer om de prijs te accepteren! Op de grafsteen staat een vinger. Deze wijst de statistisch beste optie aan, maar het is aan jou om de keuze te maken. Win je de free spins tijdens de Hi Roller spins, dan krijg je overigens na de free spins direct de bonusgame waarin je één grafsteen mag kiezen om je winsten te bepalen. Alle grafstenen leveren winst op, maar de bedragen lopen uiteraard flink uiteen!

De Hi Roller modus

Ooh Aah Dracula Gokkast High Roller

De Hi Roller modus is een modus die je vaker gezien kunt hebben in de Barcrest gokkasten. Hier leg je 20 of 30 munten in om vijf spins opeenvolgend te kunnen spelen. In Ooh Aah Dracula blijft de Scatter niet staan, maar de bonusgame wordt gegarandeerd wel gespeeld nadat de free spins afgelopen zijn. Wanneer je de free spins kunt winnen, is de Hi Roller modus dus zeker de moeite waard. Wanneer deze niet langskomen, is het niet echt de moeite waard. Alle modi in de gokkast worden gespeeld met tien winlijnen. Dat is een klein aantal, en dit aantal is niet aan te passen tijdens het spelen van de gokkast. Uiteraard kun je wel de inzet tijdens het spelen aanpassen, en is er een autospin van Barcrest toegevoegd. Dat betekent dat je in Ooh Aah Dracula maximaal 25 spins automatisch kunt laten draaien. De maximale winst in deze gokkast is 250.000 munten.

Ooh Aah Dracula Gokkast Welkomst2

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Ooh Ahh Dracula

7.3

Graphics

8.0/10

Kenmerken

7.0/10

Speelbaarheid

7.0/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Doorspelen voor meer winst
  • Free spins modus met grafstenen achteraf

Nadelen

  • Hi Roller modus kost teveel
  • Regels omtrent winsten weggooien had duidelijker gemoeten
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Robert on Ooh Ahh Dracula
Grappig

Lollige gokkast met leuke bonussen

Advertisment ad adsense adlogger