Money Mad Martians Cosmic Cash

money-mad-martians-gokkast-nu-spelen
Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Barcrest gokkasten

Money Mad Martians Cosmic Cash

Money Mad Martians Cosmic Cash is een gokkast van Barcrest en het is bijkans tevens één van de langste namen die een online gokkast meegekregen heeft van zijn ontwikkelaar. De gokkast ziet er redelijk eenvoudig uit, maar met de buitenaardse wezens op de wielen weet je natuurlijk nooit wat er kan gebeuren tijdens het spelen van de gokkast op het internet. Deze Money Mad Martians Cosmic Cash gokkast heeft in ieder geval geen free spins weg te geven aan de spelers in het casino, maar het heeft wel verschillende bonusgames. Deze kunnen je veel geld opleveren, maar zijn zelf als bonus ook al de moeite waard vanwege de leuke animaties.

Money Mad Martians Gokkast Welkomst

Hoe speel je Money Mad Martians Cosmic Cash?

Sommige ontwikkelaars steken veel werk in het maken van arcade gokautomaten. Het probleem daarmee is dat het alles is wat het niet had moeten zijn. Wanneer je een leuke arcade gokkast wilt spelen, dan zou je deze gokkast eens moeten proberen. De animaties zijn er net iets te scherp voor, maar met de standaard symbolen op de wielen en het buitenaardse thema waarbij aliens op zoek zijn naar het grote geld, kom je al snel bij een aparte gokkast waarbij het ‘Beam Me Up Scotty’ op de achtergrond zeker de moeite waard is om het geluid aan te zetten. Er is geen wild symbool gebruikt in deze gokkast, maar om dat goed te maken kunnen de wielen wel opnieuw geordend worden. Dat betekent dat de wielen van positie kunnen wisselen wanneer je een spin gehad hebt waarbij je geen winst hebt weten te maken. Door het veranderen van de wielen krijg je gegarandeerd winst tijdens het afspelen van deze speciale feature in de gokkast van Barcrest.

De bonusgames in Money Mad Martians Cosmic Cash

Money Mad Martians Gokkast Bonusgame2

Money Mad Martians Cosmic Cash is voorzien van verschillende bonusgames. Wanneer je het bonussymbool driemaal op de wielen krijgt, kom je bij de eerste bonus terecht. Die bestaat uit jet kiezen van één van de drie symbolen om zo de winst te bepalen. Onder twee van de symbolen staat een multiplier die over de volledige winst berekend wordt. Daarmee kun je al leuk binnenlopen, maar het vinden van het derde symbool is bijkans nog een stuk leuker. Dat symbool brengt je namelijk naar de tweede bonusgame in de gokkast en ook die is de moeite waard. Tijdens die bonusgame moet je namelijk gaan schieten op asteroïden. De buitenaardse wezens kunnen je daar echter bij helpen, want zij zullen meer stenen voor je kapot schieten zodat de multiplier nog vele malen hoger uit kan vallen tijdens het spelen van de Money Mad Martians Cosmic Cash gokkast.

Money Mad Martians Gokkast Bonusgame

De winlijnen in Money Mad Martians Cosmic Cash

Money Mad Martians Cosmic Cash heeft wellicht wel een lange titel, veel winlijnen heeft deze gokkast niet. Er zijn er slechts tien en dit aantal is niet aan te passen door de spelers die deze gokkast willen spelen. Dankzij het lage aantal winlijnen is het wel makkelijker om met minder inzet te blijven spelen, zodat je op de bonus kunt hopen. Let er wel op dat de winsten uit de bonus betaald worden over de totale inzet per spin, niet over de inzet per lijn. Onder in de gokkast kun je de totale inzet per spin zijn, en daarnaast vind je aan de rechterkant ook de knop voor de automatische spinnen. De gokkast zal zelf voor jou spinnen. Het maximaal aantal automatische spins staat op 50, en dat betekent dat je mooi achterover kunt zitten tijdens het spelen. De autospin slaat namelijk vanzelf af wanneer je de bonus opent, omdat je daar een keuze moet maken.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Money Mad Martians Cosmic Cash

7.8

Graphics

9.0/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

6.0/10

Voordelen

  • Fraaie animaties
  • Leuke bonusgames
  • Autospin stopt bij de features

Nadelen

  • Geen free spins
  • Winlijnen zijn niet aan te passen
  • Slechts 10 winlijnen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
Leuke bonus game, maar jammer van geen free spins

Leuke bonus game, maar jammer van geen free spins

Advertisment ad adsense adlogger