Call of Fruity

Toon mij alle Barcrest gokkasten

Call of Fruity

Call of Fruity is een bijzondere gokkast van de ontwikkelaar Barcrest. De naam doet denken aan Call of Duty, maar de gokkast doet zelf meer denken aan het spelletje Worms. Call of Fruity is desalniettemin een gokkast die je zeker eens zou moeten bekijken, al zou het alleen al vanwege de flauwe humor zijn die gebruikt is om de gokkast aantrekkelijker te maken voor de spelers. Er zitten geen free spins in de gokkast, er is geen gebruik gemaakt van een jackpot die de gokkast interessant kan maken, maar er is wel gebruik gemaakt van verschillende bonusgames waarin de winsten ook flink op kunnen lopen tijdens het spelen van Call of Fruity.

Call of Fruity Gokkast Welkomst

Hoe speel je Call of Fruity?

Call of Fruity is een gokkast van Barcrest. Dat betekent dat de opzet al snel standaard gehouden is. Er zijn vijf wielen en drie rijen en daarmee is het een doorgaans gebruikelijke gokkast, al houden de standaard elementen daar wel redelijk mee op. Het is een voordeel dat er standaard gokkast symbolen gebruikt zijn. Er zijn namelijk flink wat aparte animaties waar veel aandacht aan besteed is, waardoor er altijd iets is om naar te kijken of om van te genieten tijdens het spelen van de gokkast. Er is een wild symbool dat alle symbolen kan vervangen, op de twee bonussymbolen na. Wat direct opvalt aan deze gokkast, is dat er een autospin is met maximaal 50 spins in plaats van de standaard 25 spins van Barcrest, en wat ook opvalt is dat hier geen Hi Roller modus in zit. Maar dat heeft de gokkast dan ook echt niet nodig.

De bonusgames in Call of Fruity

Call of Fruity Gokkast Bonusgame

Call of Fruity heeft twee verschillende bonusgames. Wanneer je de Ready, Aim, Fire op de wielen één, drie en vijf krijgt, mag je één van de granaten kiezen. Deze zal vervolgens exploderen om de multiplier te laten zien. Deze multiplier wordt uitbetaald over de volledige inzet van de spin. Dat betekent dat je zomaar tienmaal jouw inzet van de spin terug kunt winnen met een enkele bonus. Daarnaast is er een bonus waarbij je bunkers mag bombarderen. Kies je ervoor om de winst te accepteren, of wil je het nog eens proberen? De laatste bonus maakt de middelste drie wielen wild, het eerste en vijfde wiel spinnen nogmaals om de winsten te bepalen tijdens het spelen van Call of Fruity. Alle bonussen kunnen veel geld opleveren in deze gokkast en zijn stuk voor stuk de moeite zeker waard.

De winlijnen in Call of Fruity

Call of Fruity maakt gebruik van tien winlijnen. Dat is een klein aantal winlijnen voor een gokkast met vijf wielen en drie rijen, maar het aantal is niet aan te passen tijdens het spelen van de gokkast. Je kunt de inzet per lijn wel aanpassen, houd daarbij wel in de gaten dat dit direct invloed heeft op de winsten tijdens de bonus. Rechts onder in de gokkast vind je alle regels en mogelijkheden in de gokkast. Links daarnaast vind je de auto spin feature. Je kunt zelf kiezen hoe vaak de gokkast voor je moet spinnen. Doorgaans is het maximale aantal spins 25 in de gokkasten van Barcrest, maar bij deze gokkast heeft de ontwikkelaar ervoor gekozen om het maximale aantal op 50 te zetten. Op die manier kun je net even iets makkelijker achterover blijven zitten tijdens het gokkasten spelen, zeker wanneer je gratis gokkasten wilt spelen om even te oefenen of om te kijken hoe de gokkast precies werkt. Let tijdens het spelen van de gokkast ook even op de aankleding van de gokkast zelf. Barcrest heeft de achtergrond ook aangepast in deze gokkast om het leuker te maken tijdens het spelen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Call of Fruity

8

Graphics

8.0/10

Kenmerken

9.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Vermakelijk thema
  • Bonusgames zijn leuk

Nadelen

  • Slechts tien winlijnen
  • Winlijnen zijn niet aan te passen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Johan on Call of Fruity
Call of.....fruity!

Als CoD fan vind ik deze gokkast helemaal geweldig. Wat een prachtig idee ook!

Advertisment ad adsense adlogger