Arabian Charms

Toon mij alle Barcrest gokkasten

Arabian Charms

Arabian Charms is een videoslot van de ontwikkelaar Barcrest waarbij de nadruk niet zozeer is komen te liggen bij de Arabische nachten, maar meer bij de magie van de verschillende features en bonusgames tijdens het gokkasten spelen. Het is daarmee een belonende gokkast geworden met veel verschillende dingen waar je op zou kunnen letten tijdens het spelen van de gokkast. Daarom is het fijn dat de opzet van de gokkast volledig standaard gebleven is, zodat het een overzichtelijke gokkast gebleven is. Zo zijn er bijvoorbeeld vijf wielen en drie rijen waarmee het een gemakkelijk te spelen gokkast geworden is, ondanks de extra mogelijkheden en features.

Arabian Charms Gokkast Welkomst

Hoe speel je Arabian Charms?

Arabian Charms is een gokkast die je bijzonder snel onder de knie zal krijgen tijdens het spelen van de gokkast. Met de vijf wielen en drie rijen is de opzet van de gokkast redelijk standaard, en met de twintig winlijnen is er binnen de kast ook niet veel ruimte gelaten voor afwijkende verrassingen. Het aantal standaard gokkast symbolen is redelijk hoog, maar echt storend zal dit niet werken tijdens het spelen van de gokkast. Het is namelijk veel makkelijker om op deze manier het overzicht te houden en de aandacht bij de overige animaties te houden die meer geld op kunnen leveren. Zo is er een wild symbool dat vooral actief zal worden door de feature, en er zijn bonussymbolen op de wielen geplaatst om het mogelijk te maken om de bonusgame te halen binnen de Arabian Charms gokkast.

De speciale feature in Arabian Charms

Arabian Charms Gokkast Feature

Arabian Charms is voorzien van een speciale random feature. Deze is voor de verandering eens echt helemaal random. Deze kan plaatsvinden na een spin waar je verlies op gemaakt hebt, maar de feature kan ook toeslaan op het moment dat je wel een winst hebt op een spin. De feature verandert een bepaalt aantal animaties op de wielen. Dit kunnen andere animaties worden, maar de feature kan er ook wild symbolen van maken. Een ding is zeker: De winsten vallen altijd hoger uit wanneer de feature bezig geweest is voor je, en dit kan spannende taferelen opleveren op de wielen wanneer je zelf in kunt zien welke symbolen je op welke plek nodig hebt. En met twintig winlijnen is dat doorgaans goed te doen.

De bonusgame in Arabian Charms

Arabian Charms Gokkast Bonusgame

In de bonusgame van Arabian Charms kun je maximaal 500 keer je inzet winnen en dat is een flinke prijs voor een bonuswiel. Alles wat je moet doen, is spinnen aan het wiel wanneer je driemaal het bonussymbool op de wielen gekregen hebt. Je kunt net zolang doorspelen tot het wiel op de collect komt te staan, of het moment aangebroken is dat je de maximale winst in de bonusgame gehaald hebt. De bonusgame zal dan eindigen en je komt terug bij de normale Arabian Charms gokkast, om nog eens drie symbolen te willen spinnen om weer in de bonus terecht te komen.

De winlijnen in Arabian Charms

Arabian Charms heeft in totaal 20 winlijnen waarmee gespeeld wordt. Dat is een redelijk standaard aantal winlijnen voor een gokkast zoals Arabian Charms, maar Barcrest kiest doorgaans voor minder winlijnen. Het aantal winlijnen is evengoed niet aan te passen. Je moet met 20 lijnen spelen. Je kunt links onder in de hoek wel de inzet per lijn instellen, waarna de totale inzet rechts daarvan aangepast zal worden. Daarnaast vind je alle informatie van de gokkast onder de help knop. Wil je gratis gokkasten spelen, dan kun je de autospin functie van Barcrest gebruiken om de gokkast zelf het werk te laten doen tijdens het online gokken.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Arabian Charms

7

Graphics

7.0/10

Kenmerken

6.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Speciale feature
  • Bonusgame

Nadelen

  • Winlijnen zijn niet aan te passen
  • Standaard gokkast
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by meriam on Arabian Charms
Animaties

Leuke animaties. Voor de rest wel een prima gokkast ook.

Advertisment ad adsense adlogger