Wild Gambler

Wild Gambler

Wild Gambler is een innovatie slot van Ash Gaming. Tijdens het spelen bepaal je namelijk zelf hoe je wilt spelen. De wild symbolen die regelmatig op de wielen langskomen, kun je namelijk zelf vastzetten wanneer je dat wilt. De vijf wielen en drie rijen maken het een redelijk standaard gokkast, maar tijdens het spelen zal je dit al snel vergeten zijn. Er zijn veel mogelijkheden, er is veel te zien en de geluidseffecten spelen een grote rol bij het spelen van deze gokkast. Met slechts 20 winlijnen is het tevens een gokkast die bijzonder makkelijk te volgen is tijdens het spelen van gokkasten in het online casino.

Wild Gambler Gokkast Welkomst

Hoe wordt Wild Gambler gespeeld?

De Wild Gambler gokkast is een gemakkelijk te spelen gokkast. De vijf wielen en drie rijen maken deze gokkast een gokkast zoals je waarschijnlijk al veel vaker hebt gezien. De gokkast zit vol safari dieren en dat draagt zeker bij aan het spelen van de gokkast. Ash Gaming heeft er verstandig aan gedaan om standaard symbolen te gebruiken bij het maken van de gokkast. De tien tot en met de aas zijn in de gokkast verwerkt om het overzicht te bewaren. En dat is een groot voordeel, want op die manier kun je net even wat makkelijker spelen. Elke spin moet je namelijk een keuze maken. Je hebt de mogelijkheid om de wild symbolen vast te zetten.

De wild functie in Wild Gambler

Wild Gambler Gokkast Wild

Wanneer je op zoek bent naar een spannende gokkast met veel eigen invloed, dan ben je hier op de goede plaats gekomen. In Wild Gambler kun je de Wild symbolen zelf vastzetten. Je kunt alle symbolen vastzetten, maar je kunt er ook voor kiezen om slechts één wild vast te zetten. Hiervoor moet je wel extra geld inzetten, maar de kans op winst wordt ook een stuk groter. Let op: Je kunt de inzet per wild ook verhogen. De verhoogde inzet kan heel interessant zijn wanneer je op de eerste twee wielen meerdere wild symbolen hebt. Dat kan er maar zo voor zorgen dat je richting de maximale winst in gokkast gaat!

De free spins in Wild Gambler

Wild Gambler Gokkast Free Spins

Misschien ben je nu verrast. Free spins in Wild Gambler, terwijl er geen scatter is? Dat klopt, de free spins zijn hier een random feature. Daarvoor moet je de onderkant van de wielen in de gaten houden. Wanneer hier vijfmaal een stokstaartje komt, wordt er BONUS onderin beeld gespeld. Dit betekent dat je bij de free spins gekomen bent. Je krijgt acht free spins. Wanneer je wild symbolen vastgezet hebt voor die spin, gaan die mee naar de free spins. Alle wild symbolen die je tijdens de free spins krijgt, blijven automatisch op de wielen staan zodat je al snel veel hogere winsten kunt krijgen hier. Je hoeft niets extra te betalen voor het vastzetten van de wild symbolen tijdens de free spins. Meer winstkansen met minder inzet dus, en op dat moment is het vervelend dat de free spins niet vaker voorbij komen!

De winlijnen in Wild Gambler

Wild Gambler maakt gebruik van 20 winlijnen. Dat is een ideaal aantal voor een gokkast als deze, en daarom zijn deze ook niet aan te passen tijdens het spelen. Je kunt de inzet wel aanpassen. Daarvoor moet je in het midden van de gokkast zijn, onder de wielen. Daar vind je de inzet per lijn en de twee stenen ernaast hebben twee kleine pijltjes. Die kun je gebruiken om de inzet te verhogen of te verlagen. Dat betekent wel dat het vastzetten van de wild symbolen in het spel ook duurder gaat worden, maar de winsten die daaruit voort kunnen komen, zijn natuurlijk ook een stuk hoger.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Wild Gambler

7.5

Graphics

8.0/10

Kenmerken

9.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

5.0/10

Voordelen

  • Leuke feature met de wild
  • Free spins

Nadelen

  • Feature kan lastig zijn, en erg duur worden
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger