Wild Gambler Arctic Adventure

Wild Gambler Arctic Adventure

Wild Gambler Arctic Adventure is de opvolger van de safari gokkast Wild Gambler. Ash Gaming heeft besloten om de succesvolle gokkast op te volgen met een gokkast die hetzelfde thema op de achtergrond heeft. Hier kun je niet een leeuw in een kooitje zetten, je kunt de wild symbolen in Wild Gambler Arctic Adventure bevriezen zodat ze op de wielen blijven staan. Daarnaast kun je zelf een multiplier op de wild zetten. Op dat moment gaat de inzet per spin flink omhoog, maar wanneer je vervolgens de animaties op de goede plaats krijgt, kun je zomaar eens duizenden euro’s winnen op een spin! Daarbij is de gokkast voorzien van free spins, en is de opzet gemakkelijk met vijf wielen en drie rijen.

Wild Gambler Arctic Adventure Gokkast Welkomst

Hoe speel je Wild Gambler Arctic Adventure?

Wild Gambler Arctic Adventure is een gokkast met een redelijk standaard opzet. Er zijn vijf wielen en drie rijen en daarmee speel je met vijftien velden per spin. Je kunt meerdere dieren tegen die goed tegen de kou kunnen, de rest van de gokkast is opgevuld met standaard gokkast symbolen die ervoor zorgen dat de gokkast gemakkelijk te spelen is. Het is namelijk niet te druk. Laat tijdens het spelen vooral het geluid aanstaan, de geluiden zijn zeer ondersteunend. Tijdens het spelen is het verstandig om de wild in de gaten te houden. De speciale features achter dit symbool zorgen ervoor dat de grootste winsten hier kunnen vallen. Het slimste is om Wild Gambler Arctic Adventure eerst gratis te spelen, zodat je de mogelijkheden kunt verkennen zonder direct veel geld in te moeten zetten.

De wild functie in Wild Gambler Arctic Adventure

Wild Gambler Arctic Adventure Gokkast Wild

Wild Gambler Arctic Adventure maakt gebruik van wild symbolen. Deze kunnen alle symbolen vervangen behalve de scatter. Je kunt ervoor kiezen om één op meer wild symbolen vast te zetten. Daarvoor moet je even op het symbool klikken in de gokkast. Klik je vaker, dan zet je een multiplier op het symbool. Dit betekent ook dat de inzet rechts onder in de hoek op zal lopen. Wil je gebruikmaken van de vastgezette symbolen, dan moet je niet op Spin klikken, maar de Lock and Spin knop die ernaast zit. De winsten kunnen hiermee hard oplopen, zeker wanneer je symbolen vastgezet hebt en vervolgens de free spins vrijspeelt. Je wild symbolen gaan dan namelijk mee naar de free spins en blijven daar op de wielen staan!

De free spins in Wild Gambler Arctic Adventure

Wild Gambler Arctic Adventure Gokkast Free Spins

Tijdens het spelen van Wild Gambler Arctic Adventure kun je driemaal de Free Spins op de wielen krijgen. Daarmee ga je rechtstreeks naar de free spins toe, waar je er zeven krijgt. Je kunt hier extra spins winnen, maar je aandacht zal waarschijnlijk bij de wild symbolen liggen. Had je wild symbolen vastgezet in de normale gokkast, dan gaan die direct mee naar de free spins. Alle andere wild symbolen die je krijgt, blijven staan. Komt er een nieuw wild symbool achter, dan krijgt de wild een multiplier. De hoogste winsten kun je op deze manier halen in de free spins, want hier hoef je niet te betalen voor het vastzetten van de wild symbolen.

De winlijnen in Wild Gambler Arctic Adventure

Wild Gambler Arctic Adventure heeft 20 winlijnen, net als zijn voorganger Wild Gambler. De winlijnen zijn hier ook niet aan te passen. Je kunt wel de inzet aanpassen onderin beeld. Het is verstandig om de inzet hier niet te hoog te zetten. Dat maakt het vastzetten van de wild symbolen met multiplier namelijk onbetaalbaar. Daarom is Wild Gambler Arctic Adventure gratis spelen aan te raden voordat je begint met het gokken met echt geld.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Wild Gambler Arctic Adventure

7.5

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

6.0/10

Voordelen

  • Feature met de wild
  • Free spins

Nadelen

  • Winlijnen zijn niet aan te passen
  • Gokkast lijkt teveel op Wild Gambler
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger