The Winnings of Oz

The Winnings of Oz

The Wizard of Oz ken je ongetwijfeld, al is het maar van horen zeggen. Maar heb je The Winnings of Oz wel eens gezien? Dat is de gokkast van Ash Gaming met hetzelfde onderwerp als de film die wereldberoemd geworden is. Deze gokkast is voorzien van free spins die oneindig zijn, een bonusgame waarbij je over de Yellow Brick Road moet op zoek naar de schatten, en daarnaast hangt er ook nog eens een progressieve jackpot boven de gokkast tijdens het spelen. Een gokkast die alles heeft wat een goede gokkast moet hebben, en dat is zeker te merken tijdens het online gokken. Deze gokkast staat al lange tijd hoog in de Ash Gaming lijst, en daar zijn veel redenen voor te noemen.

Hoe speel je The  winnings of Oz?

The winnings of Oz is technisch gezien een heel eenvoudige gokkast om te spelen. De opzet met de drie rijen en vijf wielen houdt het spel overzichtelijk, de standaard gokkast symbolen maken de rest af. Dat heeft The winnings of Oz ook nodig. Er zijn zoveel dingen waar je op moet letten, dat het niet vervelend is dat de rest standaard gehouden is. Tijdens het spelen zie je de figuren uit de Wizard of Oz langskomen op de wielen, inclusief het wild symbool, het free spins symbool en het bonus symbool. Daarnaast kun je tovenaar op het vijfde wiel vinden als je geluk hebt. Is dat het geval, dan ga je direct door naar de bonusgame, waar je de progressieve jackpot kunt winnen.

De bonusgame in The winnings of Oz

The Winnings of Oz Gokkast Bonusgame

Met de tovenaar op het vijfde wiel is het tijd voor de bonusgame. Je krijgt een aantal munten te zien en de truc is dat je vier personages kiest. De andere munten zijn geld waard, sommigen een klein bedrag, anderen veel geld. Wanneer je vier personages vindt, heb je de progressieve jackpot gewonnen die tijdens het spelen boven in beeld komt te staan. Heb je echter minder personages gevonden, dan bepaalt de tovenaar hoeveel deze personages waard zijn. En dat zijn meestal aanzienlijke bedragen die echt niet mis zijn!

De free spins in The winnings of Oz

The Winnings of Oz Gokkast Heksen

Er wordt gezegd dat de free spins in The winnings of Oz oneindig zijn. Dat is niet helemaal waar. De free spins stoppen wanneer je vijfmaal de slechte heks hebt gehad, of tienmaal de goede. De free spins worden afgesloten met een Super Spin. Met veel geluk heb je tienmaal de goede heks. Zij komt als wild symbool op de wielen tijdens de super spin en dat kan veel geld opleveren natuurlijk! Heb je eerst vijfmaal de zwarte heks, dan komen de witte heksen op de wielen als aantal dat je gevonden hebt tijdens de free spins.

The Winnings of Oz Gokkast Free Spins

Yellow Brick Road in The winnings of Oz

The Winnings of Oz Gokkast Bonusgame

The winnings of Oz heeft nog een bonusgame. Dorothy mag de paden bewandelen, waarbij je zoveel mogelijk geld moet zien te winnen. Neem je vrienden mee om extra prijzen te winnen! Haal je de tovenaar, dan ga je naar het volgende bonusspel. Speel je met een hoge inzet, dan komt op één van de velden Progressive te staan. Hier kun je de progressieve jackpot winnen, maar nogmaals: Dat geldt alleen voor de spelers die met veel geld per spin spelen. Er zijn in totaal 25 winlijnen die bij te stellen zijn tijdens het spelen, en ook de inzet per lijn is aan te passen tijdens het spelen van The winnings of Oz. Wil je niet constant spinnen, dan kun je de auto play gebruiken. Deze kun je af laten slaan op het moment dat je één van de bonussen haalt, zodat je actief op zoek kunt naar de progressieve jackpot.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

The Winnings of Oz

7

Graphics

7.0/10

Kenmerken

7.0/10

Speelbaarheid

7.0/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Veel features in de gokkast
  • Voorzien van een jackpot

Nadelen

  • Jackpot alleen te winnen met hoge inzet
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger