The Glass Slipper

The Glass Slipper is het verhaal van Assepoester en het glazen muiltje, maar dan in de variant van een gokkast van Ash Gaming. Het is een gokkast gebaseerd op een sprookje en dat heeft de ontwikkelaar de mogelijkheid gegeven om veel extra features in de gokkast te zetten. Daar is gretig gebruik van gemaakt. Er zijn verschillende bonusgames, er zijn free spins, er is een speciale feature met de wild en daarnaast kun je ook nog eens meespelen om de progressieve jackpot die boven de gokkast weergegeven is wanneer je speelt om echt geld. Redenen genoeg om eens verder te kijken naar deze The Glass Slipper gokkast die je meeneemt tot de wortels van het sprookje waarin het glazen muiltje en het bal de hoofdrol spelen.

The Glass Slipper Gokkast Welkomst

Hoe speel je The Glass Slipper?

The Glass Slipper is een relatief eenvoudige gokkast om te spelen. Er is gebruik gemaakt van de standaard gokkast symbolen tien tot en met de aas. De opzet is een gokkast met vijf wielen en drie rijen, waarmee weinig verrassingen mogelijk zijn. Tijdens het spelen zie je animaties uit het sprookje, maar de geluiden en geluidseffecten zijn ook sprookjesachtig te noemen. Dit is zeker een gokkast waarbij je het geluid aan wilt laten staan.

Spring Clean bonus en Super Wild in The Glass Slipper

The Glass Slipper Gokkast Bonusgame

The Glass Slipper maakt gebruik van verschillende features. Er is een normale wild, maar er is ook een Super Wild. Wanneer je de duiven op het vijfde wiel krijgt, zullen er duiven over de wielen van de gokkast vliegen om random wilds op de wielen te zetten. De Spring Clean Bonusgame is weer heel iets anders. Wanneer je de emmer op het vijfde wiel krijgt, mag je ramen schoonmaken. Elk raam is geld waard, maar zorg ervoor dat de ramen heel blijven! Wanneer het raam stukgaat, is de bonusgame over en wordt de winst aan jouw saldo toegevoegd.

De Magic free spins in The Glass Slipper

The Glass Slipper Gokkast Magic Free Spins

Het sprookje van Assepoester draait natuurlijk om middernacht. Dan verbreekt de betovering. Heb je de fee op het eerste, derde en vijfde wiel, dan kom je in de free spins. Je mag doorspelen totdat het middernacht is. Let wel goed op. De fee kan jou namelijk helpen. Zij kan de tijd terugzetten zodat je meer free spins kunt spelen voor middernacht! De Grand Ball Bonusgame draait ook om de klok. Je moet de aandacht van de prins krijgen, maar er is niet veel tijd. Kies je danspartners verstandig, want zij kunnen jou nog meer geld opleveren tijdens het spelen van The Glass Slipper gokkast. Ook hier kan de fee je helpen met het terugzetten van de tijd zodat je nog meer geld kunt verdienen in de belonende bonusgames en free spins van The Glass Slipper.

De Progressieve Jackpot in The Glass Slipper

The Glass Slipper wordt gespeeld met 20 winlijnen. Deze zijn niet aan te passen tijdens het spelen, maar je kunt de inzet wel veranderen door de inzet per lijn aan te passen met de plusjes en minnetjes. Voor de meeste mensen zal The Glass Slipper niet draaien om de extra bonusgames of free spins, of om Assepoester die naast de gokkast meedoet met het spel. Het zal de meeste mensen gaan om de progressieve jackpot die je kunt winnen door vijfmaal de slipper op de wielen te krijgen. Daarom is het altijd goed om even te kijken hoe hoog de progressieve jackpot staat op de gokkasten die je wilt gaan spelen, want hoewel de kans op winst bijzonder klein is, is het zeker niet uitgesloten tijdens het spelen van The Glass Slipper. De jackpot staat bovenin beeld wanneer je speelt met echt geld als inzet.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

The Glass Slipper

7.5

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

7.0/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Progressieve jackpot
  • Free spins en bonusgame

Nadelen

  • Teveel features voor een gokkast met jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger