Little Britain

Little Britain

Engelse humor en Little Britain zijn moeilijk van elkaar te scheiden. Ash Gaming heeft een gokkast gemaakt rond de personages uit deze grappige show die niet snel vergeten zullen worden. De gokkast van Ash Gaming zit vol met de animaties uit de show, heeft vijf wielen en drie rijen en heeft zowel een bonusgame als free spins. Natuurlijk is er een wild symbool tijdens het spelen van de gokkas, en dankzij Anne kun je nog veel meer wild symbolen krijgen tijdens het spelen. Deze gokkast is een aanrader voor alle fans van de serie Little Britain, maar wanneer je de serie nog nooit gezien hebt, kan de introductie al meer dan genoeg zijn om je op weg te helpen richting deze gokkast.

Hoe speel je Little Britain?

Hoe speel je Little Britain Ash Gaming Gokkast

Little Britain is een eenvoudige gokkast. Het heeft vijf wielen en drie rijen en daarmee zijn er weinig dingen die onduidelijk zijn. Er is gekozen voor een groot aantal standaard gokkast symbolen, de tien tot en met de aas zijn vertegenwoordigd op de wielen en dat houdt de gokkast een stuk overzichtelijker. De rest van de animaties bestaat namelijk uit de personages uit de serie, een wild symbool, een bonus symbool en een free spins symbool. Er is dus genoeg om in de gaten te houden tijdens het spelen van de Little Britain gokkast!

De free spins in Little Britain

Met wat geluk heb je driemaal de scatter tijdens het spelen van Little Britain en kom je in de free spins terecht. Deze free spins worden gespeeld met gestapelde symbolen van de personages, waardoor de winsten nog eens harder op kunnen lopen. Tijdens de free spins kun je meer free spins winnen, en met wat geluk komt Anne hier ook langs. Zij kan op elk moment met voorwerpen gaan gooien waardoor er wild symbolen op de wielen terechtkomen. Een leuke manier om een random feature belonend te maken dus.

De bonusgames in Little Britain

Litte Britain Ash Gaming Gokkast Bonusgame

Wanneer je de bonusgame gehaald hebt, zal je al snel zien dat er verschillende bonusgames zijn. Door aan het rad te draaien, bepaal je het personage waarmee je speelt. Elk personage heeft een eigen bonusgame. Zo kun je dingen van de schappen moeten halen in de hoop dat Andy het leuk vindt, of mag je de enige homo in Little Britain aan gaan kleden in de hoop dat hij de aandacht krijgt van de anderen. De verschillende bonusgames kunnen allemaal veel geld opleveren en zelfs wanneer je niet een favoriet personage hebt, zijn de bonusgames erg grappig en vermakelijk. Je moet wel van Engelse humor houden, want anders is het wellicht een beetje te flauw.

De winlijnen en jackpot in Little Britain

De Little Britain gokkast van Ash Gaming is helaas niet voorzien van een jackpot. Nu is dat feitelijk ok niet nodig met alle mogelijkheden in het spel zelf. De verschillende bonusgames zijn interessant genoeg, er zijn free spins die je kunt spelen met grotere symbolen en daarnaast is er ook nog eens een random feature die interessant uit kan pakken voor de mensen die een gokje wagen willen. Er zijn in totaal dertig winlijnen waarmee je kunt spelen. De winlijnen zijn omlaag bij te stellen, maar je kunt er ook voor kiezen om met meer of minder inzet per lijn te gaan spelen. Alle instellingen vind je onderin de gokkast en alles is gemakkelijk aan te passen aan jouw eigen stijl. Je kunt er ook voor kiezen om de gokkast op auto play te zetten. Op die manier hoef je niet constant te klikken en de automatische piloot stopt vanzelf wanneer je de bonusgame haalt, of bij de free spins terecht komt.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Little Britain

7.3

Graphics

7.0/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

7.0/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Free spins en bonusgame
  • Fragmenten uit de serie
  • Veel features

Nadelen

  • Geen jackpot
  • Gokkast draait op het thema
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger