Heart of the Jungle

Heart of the Jungle

Heart of the Jungle is bijkans een van de meest fraaie gokkasten van de ontwikkelaar Ash Gaming. Een gokkast spelen op het internet gaat immers niet alleen om de kans op winsten. Het gaat ook om de beleving van het spel en de aankleding van de gokkast. Ash Gaming heeft Heart of the Jungle daarom voorzien van een leuke introductie, zeer fraaie animaties op de wielen en verschillende extra mogelijkheden om het gokkasten spelen interessanter te maken voor de gokker in het online casino. De free spins zijn bijvoorbeeld uit te breiden, maar er zijn meer dingen die Heart of the Jungle interessant maken tijdens het spelen.

Heart of the Jungle Gokkast Welkomst

 

Hoe speel je Heart of the Jungle?

Heart of the Jungle is een gemakkelijk te ontdekken gokkast. Dat heeft veel te maken met de vijf wielen en de drie rijen tijdens het spelen, maar de standaard gokkast symbolen spelen daar ook een grote rol in. De tien tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast aan te vullen, de rest van de animaties hebben te maken met de jungle. Zo zie je een man die wat van Tarzan weg heeft, en een vrouw die het hart van de jungle is. De aankleding van de gokkast zorgt ervoor dat het spel nog aantrekkelijker wordt. Het wild symbool kan alle winnende combinaties afmaken, maar kan de scatter niet vervangen. Alle symbolen komen gestapeld op de wielen voor om op die manier de winsten nog groter te maken.

De progressieve free spins in Heart of the Jungle

Heart of the Jungle Gokkast Free Spins

Heart of the Jungle maakt gebruik van een unieke feature rond de free spins. De eerste keer dat je de free spins opent, krijg je 8 free spins met een Ultra Spin. De multiplier staat hier op 5 en tijdens de ultra spin kan de multiplier oplopen tot maar liefst 25x de winst. Heb je deze free spins vijfmaal gehad, dan kom je bij de volgende versie. Dit zijn de Crystal Falls. Hier krijg je 10 free spins en zijn er vier wild symbolen die op elke spin voor kunnen komen. Haal je de free spins voor de 15de keer, dan krijg je er 15 met wild symbolen die over de wielen expanderen. Kom je voor de twintigste keer in de free spins terecht, dan krijg je 25 free spins met een wild die over de wielen heen beweegt tijdens het spinnen. Het uiteindelijke doel is om de Payment Boost te ontgrendelen. Dat kun je heel goed zien als de jackpot in de gokkast Heart of the Jungle. Tijdens de free spins kun je extra spins winnen, maar dit draagt niet bij aan de voortgang naar het volgende level.

De winlijnen en jackpot in Heart of the Jungle

Naast de Payment Boost in de laatste locatie van de free spins, is er geen jackpot gebruikt die je kunt winnen tijdens het spelen van de Heart of the Jungle gokkast van Ash Gaming. Dat is uiteraard ook niet nodig met alle mogelijkheden die in de gokkast verwerkt zijn. Tijdens het spelen van de gokkast kun je het aantal winlijnen niet aanpassen. Dit zijn er standaard 50. Je kunt wel de inzet per lijn aanpassen door op de plus of min onder het bedrag te klikken. Wil je sneller spelen dat de gokkast loopt, dan kun je de Turbo Mode inschakelen. De wielen draaien en stoppen dan sneller, zodat je vaker kunt spinnen. Wel net zo handig wanneer je de volgende free spin modus wilt halen. Je kunt de turbo weer uitzetten door op dezelfde knop te drukken.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Heart of the Jungle

8

Graphics

9.0/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Free spins met meerdere modi
  • Fraaie gokkast

Nadelen

  • Winlijnen zijn niet aan te passen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger