Fairest of them All

amazon-wild-gokkast-spelen

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Ash Gaming gokkasten

Fairest of them All

Fairest of them All is wellicht een misleidende naam voor een gokkast van Ash Gaming. Het gaat hier namelijk allemaal om Sneeuwwitje, de dwergen en uiteraard de spiegel van de boze heks die er alles aan doet om Sneeuwwitje uit te schakelen. Tijdens het spelen van de gokkast zie je Sneeuwwitje constant in beeld zitten uiteraard, omgeven door dieren en die komen ook gretig op de wielen terug. Al met al is het Prins Progressive die hier centraal in de aandacht staat, want hij zorgt ervoor dat je rijk kunt worden. Deze prins is namelijk de progressieve jackpot en die kun je op verschillende manieren winnen. Dat heeft weer alles te maken met de free spins en de bonusgames die in de gokkast verwerkt zijn, maar vergeet ook de random features niet. Grote kans dat je ineens een multiplier om je oren krijgt tijdens het spelen van Fairest of them All!

Fairest of them All Gokkast Welkomst

Hoe speel je Fairest of them All?

Fairest of them All is een relatief eenvoudige gokkast. Er wordt gebruik gemaakt van een wild symbool, de free spins en bonussymbolen wijzen voor zich omdat de tekst er in geschreven staat, en de opzet met vijf wielen en drie rijen is overzichtelijk voor elke speler in het online casino. De gokkast zit vol met extra features, free spins en bonusgames, dus het is wel net zo prettig dat de rest van de gokkast eenvoudig gehouden is. Tijdens het spelen kunnen de dieren naast Sneeuwwitje zorgen voor extra winsten. Komt er een vogel aanvliegen, dan komt er een random multiplier in beeld die berekend word over de winsten op de wielen. Maar het spel gaat pas echt los tijdens de free spins in Fairest of them All.

Hoe Speel je Fairest of them All Gokkast

 

De free spins in Fairest of them All

Tijdens de free spins krijgt de spiegel een grote rol. Wanneer Sneeuwwitje in de spiegel te zien is, staat het aantal free spins vast. Zij worden niet doorgeteld. Komt ze er nog eens in, dan wordt er een verhoogde multiplier geactiveerd. Wanneer de boze heks in de spiegel staat, neemt het aantal free spins weer af per spin. De multiplier wordt niet verlaagd tijdens de free spins. Zie je de prins in de spiegel, dan is het tijd om een vreugdedans te doen. Je hebt dan zojuist de progressieve jackpot gewonnen. Laten we hopen dat je Fairest of them All niet gratis aan het spelen was!

De bonusgame in Fairest of them All

Fairest of them All Gokkast Bonusgame

Fairest of them All heeft niet alleen free spins. Er is ook een bonusgame bedacht, waarin de dwergen aan het werk gaan. Zie je hier de prins voorbij komen, dan heb je de progressieve jackpot gewonnen, dus houd de prins in de gaten! Tijdens de bonusgame ga je hakken in de mijn, maar in feite is dit een simpele pick ‘m bonus, die leuk uitgevoerd is in het thema van de gokkast zodat alle spelers er blij van kunnen worden tijdens het spelen van de gokkasten.

De winlijnen en jackpot in Fairest of them All

Fairest of them All heeft een progressieve jackpot die boven in beeld staat tijdens het spelen. De progressieve jackpot kan op veel manieren gewonnen worden. In de free spins is deze te winnen, in de bonusgame, maar ook tijdens het spelen van de normale gokkast is de prins de jackpot waard. Fairest of them All maakt gebruik van 20 winlijnen. Dit is een prima aantal dat dan ook niet aan te passen is. De inzet per lijn is wel aan te passen wanneer je met meer of minder geld wilt spelen. De Fairest of them All gokkast is ook voorzien van een auto play functie zodat je gemakkelijk achterover kunt zitten tijdens het spelen van de gokkast.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Fairest of them all

6.8

Graphics

7.0/10

Kenmerken

7.0/10

Speelbaarheid

6.0/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Progressieve jackpot
  • Bonusgame met dwergen
  • Free spins

Nadelen

  • Winlijnen zijn niet aan te passen
  • Verwarrend dat de jackpot op meerdere manieren kan vallen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger