Angel or Devil

amazon-wild-gokkast-spelen

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Ash Gaming gokkasten

Angel or Devil

Angel or Devil is één van de gokkasten van Ash Gaming waarbij je zelf in kunt stellen hoe je wilt spelen. In Wild Gambler kun je de wild symbolen vastzetten, in Angel or Devil kun je zelf bepalen op welke manier je de gokkast wilt spelen. Dat zorgt voor een stukje extra spanning, want je kunt kiezen voor regelmatige kleine winsten, of grotere winsten die minder regelmatig voorbij komen. De gokkast heeft vijf wielen en drie rijen en is daarmee overzichtelijk, zodat alle aandacht blijft liggen op de speciale manier van spelen van deze gokkast. Daarnaast is de gokkast voorzien van twee verschillende wild symbolen en free spins.

Angel or Devil Gokkast Welkomst

Hoe speel je Angel or Devil?

Wanneer je de gokkast Angel or Devil voor het eerst gaat spelen, is het aan te raden om de introductie even te kijken. Daar wordt precies uitgelegd hoe deze gokkast werkt. Boven de gokkast vind je een meter. De linkerkant is de engel kant van de gokkast, rechts is de duivel. Wanneer je de meter helemaal naar links zet, krijg je zeer regelmatig winsten op de winlijnen te zien. De winsten zijn relatief laag. Wanneer je de meter helemaal naar rechts zet, krijg je veel minder frequent winsten. De bedragen die je dan wint, zijn echter vele malen hoger. Je kunt de meter in verschillende standen zetten om te kijken welke manier het beste bij jou past. Je kunt de meter gewoon verschuiven tijdens het spelen.

Angel or Devil Gokkast Superkaarten

De Angel or Devil gokkast

De Angel or Devil gokkast zit vol met standaard gokkast symbolen. Naast de standaard animaties vind je twee verschillende wild symbolen, en een scatter. De wild symbolen zijn de engel en de duivel, die het thema van de gokkast bepalen. De animaties zijn leuk gemaakt en het is aan te raden om het geluid aan te zetten tijdens het spelen. De geluiden zijn namelijk meer dan ondersteunend tijdens het spelen. Met de vijf wielen en drie rijen is de gokkast overzichtelijk en gemakkelijk te spelen. Zelfs de free spins zijn redelijk standaard. Zo heb je minstens driemaal de scatter nodig om de free spins te kunnen openen.

De free spins in Angel or Devil

Angel or Devil Gokkast Free Spins

Met driemaal de scatter op de wielen krijg je vijf free spins. Die zijn meer dan interessant, ondanks het lage aantal. Na elke free spin krijg je vier kaarten te zien. Je kunt hier multipliers winnen, cash prijzen winnen, extra wild symbolen of een padlock. Dit laatste betekent dat het aantal free spins niet afneemt zolang deze gesloten blijft. In feite krijg je dus gewoon extra spins. Tijdens het spelen van de free spins kun je extra spins winnen met de scatter. Let op, tijdens de free spins kan de bliksem inslaan op het middelste wiel. Dit zal ook zorgen voor veel extra winsten, waarmee de free spins het meest belonend zijn in deze Angel or Devil gokkast van Ash Gaming.

De winlijnen in Angel or Devil

Angel or Devil wordt gespeeld met 20 winlijnen. Deze winlijnen zijn niet aan te passen. Je kunt de inzet wel aanpassen, die vind je aan de rechterkant van de onderzijde van de gokkast. Het meest interessant is natuurlijk de meter bovenin beeld. Ash Gaming heeft hiermee opnieuw een gokkast gemaakt die immens populair geworden is in verhouding met de andere gokkasten van deze ontwikkelaar. Voor de spelers in het online casino is het bijzonder dat zij zelf de gokkast aan kunnen passen. En wanneer je in de free spins terecht komt, dan is de meter ineens heel erg belangrijk, want in feite heb je zelf de mogelijkheid op enorme winsten bepaald door het instellen van de gokkast!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Angel or Devil

8

Graphics

9.0/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Zelf instellen hoe je wilt spelen
  • Free spins met extra feature
  • Fraaie animaties

Nadelen

  • Winlijnen zijn niet aan te passen
  • Instellen van gokkast kan lastig zijn
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Simone on Angel or Devil
Duivel

Echt wel. Hoe hoger de risico, hoe hoger de winst

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger