Amazon Wild

amazon-wild-gokkast-spelen

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Ash Gaming gokkasten

Amazon Wild

Amazon Wild is een gokkast van Ash Gaming. Deze ontwikkelaar heeft nog geen breed assortiment, maar gaat al wel mee sinds 2000. De gokkast Amazon Wild heeft vijf wielen en vier rijen en draait volledig om het regenwoud, zoals de naam van de gokkast al doet vermoeden. De gokkast is zelf redelijk druk, maar dankzij de standaard opzet van de gokkast blijft het spel overzichtelijk tijdens het online gokken. De gokkast is voorzien van een wild symbool, er zijn geen free spins te winnen en er is een bonusgame in de gokkast verwerkt. Daarmee heeft Amazon Wild alle elementen die een standaard gokkast moet hebben.

Hoe speel je Amazon Wild?

Amazon Wild is een standaard gokkast van Ash Gaming. Met vijf wielen en vier rijen is de opzet overzichtelijk. Er is geen gebruik gemaakt van standaard symbolen. Alle animaties hebben direct of indirect iets te maken met het Amazone gebied. Tijdens het spelen vind je verschillende vogels, maar er zijn ook andere dieren die voorbij komen. Tijdens het spelen zal je een wild symbool op de wielen tegenkomen. Deze is gemakkelijk te herkennen, er staat namelijk ‘Wild’ onder het symbool geschreven. Wanneer je er twee op één wiel krijgt, zal het symbool expanderen. Dit symbool kan alle winlijnen compleet maken door animaties te vervangen, maar het wild symbool kan de scatter niet vervangen. Ook dat is natuurlijk volledig standaard bij het gokkasten spelen.

De bonusgame in Amazon Wild

Amazon Wild Gokkast Bonus

Amazon Wild is niet voorzien van free spins. Doorgaans zou dat een nadeel zijn, maar de gokkast is wel voorzien van een leuke bonusgame. Hierin bepaalt het aantal scatters op de wielen het aantal keren dat je een prijs mag kiezen. Wanneer je er meer dan drie hebt, ga je naar een kaart over het Amazone gebied. Daar aangekomen mag je de prijzen kiezen die je wilt hebben. Wanneer je geluk hebt, kun je hier flinke winsten opstrijken. De vraag is alleen of de bonusgame in Amazon Wild goed genoeg is om ervoor te zorgen dat je de free spins vergeet bij het spelen in het online casino. Ben je iemand die graag gewone gokkasten speelt zonder free spins, dan is deze gokkast dus ideaal. Houd je van de spanning tijdens free spins en extra features, dan moet je het hier doen met de bonusgame en de feature rond de wild. Deze zal expanderen over het wiel op het moment dat er twee wild symbolen op hetzelfde wiel zitten. Het gebeurt niet bijzonder vaak, maar wanneer het gebeurt, kan het zeker zorgen voor hoge winsten dankzij het enorme aantal winlijnen tijdens het spelen van Amazon Wild.

Amazon Wild Gokkast BonusGame

De winlijnen en de jackpot in Amazon Wild

Amazon Wild is helaas niet voorzien van een jackpot. Er zijn echter genoeg andere elementen die sterk bijdragen aan het spelen van deze gokkast. Een van die elementen zijn de 100 winlijnen die gebruikt worden tijdens het spelen van de gokkast. Na de spin lichten alleen de symbolen op die een winst hebben gemaakt voor je, zo is het goed te zien waar het geld nou uiteindelijk vandaan komt. De winlijnen zijn niet aan te passen, de inzet is wel aan te passen door de twee knoppen midden onder de gokkast te gebruiken. Daarmee kun je de inzet verhogen of de inzet verlagen. Let er bij het spelen op dat de auto play hier anders werkt. Nadat je het aantal automatische spins ingesteld hebt, gaat de gokkast niet direct draaien. Je moet dan eerst nog op play drukken, pas dan zullen de wielen in beweging komen van de gokkast.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Amazon WIld

8

Graphics

9.0/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Leuke bonusgame
  • Mooie animaties

Nadelen

  • Geen Gratis spins
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Henk on Amazon Wild

Leuke vermakelijke kast maar ik mis de free spins!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger