Vampires Vs Werewolves

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Amaya gokkasten

Vampires Vs Werewolves

Vampires Vs Werewolves is een spectaculaire gokkast van de ontwikkelaar Amaya. Niet vanwege het thema, want dat is veel vaker gebruikt bij het maken van gokkasten, het is een bekend en veel gebruikt thema. Ook niet vanwege de opzet van de gokkast, want die is op zijn beurt weer standaard gehouden met 20 winlijnen, vijf wielen en drie rijen. Waar deze gokkast in uitblinkt, is de kwaliteit van de animaties en de geluiden, en tevens in de bonusgame en de features in de gokkast. Tijdens het gokkasten spelen blijft Vampires Vs Werewolves namelijk constant spannend, en dat is een goed uitgangspunt voor een leuk casinospel om te spelen.

Hoe speel je Vampires Vs Werewolves?

Vampires Vs Werewolves

Op de features na is Vampires Vs Werewolves een heel eenvoudige gokkast. Er zijn vijf wielen en drie rijen en er is gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen om de wielen te vullen. De boer tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast vol te krijgen, maar storend is het niet. De rest van de animaties bestaat namelijk uit animaties die met vampiers, weerwolven en wapens te maken heeft en met het geluid op de achtergrond is het een complete gokkast met een leuke beleving. De scatter is de animatie met de weerwolf en de vampier, maar deze kunnen ook gescheiden voorkomen op het eerste en vijfde wiel. De gebeten blondine is de wild. Zij kan alle animaties vervangen op de scatter na.

De feature in Vampires Vs Werewolves

Vampires Vs Werewolves is voorzien van een aparte feature die erg veel leuke winsten op kan leven, net als veel extra spanning tijdens het spelen. Wanneer je de vampier op het eerste wiel krijgt, gaana alle animaties met een kruisje rechtsboven in beeld oplichten. Waarom? Omdat zij allemaal extra geld op zullen leveren wanneer je een weerwolf op het vijfde wiel krijgt. Dit kan grote bedragen opleveren, zeker wanneer je meerdere animaties hebt met het symbool in beeld, want dit zijn de animaties die zullen betalen. De feature kan op elke spin gebeuren en het geluid laat weten dat het kan gebeuren, want de muziek wordt direct spannend met de vampier op het eerste wiel.

De bonus in Vampires Vs Werewolves

De bonus in Vampires Vs Werewolves

Vampires Vs Werewolves is ook voorzien van een bonus, en daar kunnen de winsten nog harder oplopen. Wanneer je driemaal de scatter op de wielen krijgt, moet je de weerwolf of de vampier kiezen. De keuze maakt niet uit voor de winsten, het bord blijft hetzelfde. Wanneer je de vampier kiest, eindigt de bonus wanneer je de weerwolf treft, maar er zijn zilveren kogels op het bord te vinden waarmee je een leven extra krijgt. Kies je de weerwolf, dan eindigt de bonus wanneer je op de vampier landt, maar hier vindt je knoflook waarmee je een extra leven kunt krijgen. Er zijn shortcuts op het bord te vinden, deze leveren je ook nog eens extra geld op en wanneer je heel vaak lage ogen gooit met de dobbelsteen, dan ga je voor de maximale winst.

De winlijnen in Vampires Vs Werewolves

Vampires Vs Werewolves maakt gebruik van 20 winlijnen. Deze kun je niet aanpassen, je zal de Vampires Vs Werewolves gokkast altijd met 20 winlijnen spelen. Je kunt de inzet en het aantal munten per spin wel aanpassen onder in de gokkast om zo met een andere inzet te spelen. Tijdens het spelen kun je gebruikmaken van de autospin. Deze stopt na de feature, en voor de bonus, omdat je daar eerst moet kiezen voor de vampier of de weerwolf. De bonus is ook voorzien van een autospin, om het je echt heel makkelijk te maken.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Vampires Vs Werewolves

7.8

Graphics

8.0/10

Kenmerken

9.0/10

Speelbaarheid

7.0/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Interessante feature
  • Unieke bonusgame

Nadelen

  • Winlijnen zijn niet aan te passen
  • Feature kan moeilijk te begrijpen zijn zonder uitleg
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
vette kast

Echt een vette gokkast man!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger