Serengeti Diamonds

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Amaya gokkasten

Serengeti Diamonds

De kans is niet zo groot dat je weet wie de Serengeti zijn, maar dat is ook niet belangrijk bij het spelen van de Serengeti Diamonds gokkast van de software ontwikkelaar Amaya. De Afrikaanse stam en de diamanten mogen dan wel het thema van de gokkast zijn, het draait uiteindelijk toch om de winsten en de mogelijkheden tijdens het spelen. En die zijn hier bijzonder goed. De Serengeti Diamonds gokkast heeft een standaard opzet met vijf wielen en drie rijen, maar is wel voorzien van een wild symbool en een bonusgame waarin de winsten tijdens het online gokken hoog op kunnen lopen. En de gokkast helpt jou ook nog eens met het vrijspelen van deze bonusgame!

Hoe speel je Serengeti Diamonds?

Hoe speel je Serengeti Diamonds Amaya Gokkast

Serengeti Diamonds mag er bijzonder knap uitzien, het blijft een gokkast die je erg gemakkelijk kunt spelen. Er is namelijk maar één spectaculaire feature gebruikt en die is niet te missen tijdens het spelen. Verder kom je vooral standaard symbolen op de wielen tegen. De negen tot en met de aas zijn gebruikt om de wielen te vullen, maar alle andere animaties hebben te maken met het thema van de gokkast. Het wild symbool is niet te missen. Deze kan alle symbolen vervangen, behalve de diamant. Rond de diamant speelt de speciale feature van de gokkast en deze kan je uiteindelijk richting de bonusgame helpen, maar daarvoor heb je er wel vijf nodig.

De bonusgame in Serengeti Diamonds

Serengeti Diamonds Amaya Gokkast Free Spins

Serengeti Diamonds heeft een bonusgame, maar om daar te kunnen komen, heb je vijfmaal de diamant op de wielen nodig. Een eis waar moeilijk aan te voldoen zou zijn geweest als de gokkast niet zelf geholpen zou hebben. Deze gokkast zet de wielen stil wanneer je een diamant op de eerste twee, drie of vier wielen hebt. De overige wielen worden nog eens driemaal gespind in de hoop dat er nog meer diamanten komen. Komt er één diamant bij, dan wordt dat symbool ook op slot gezet zodat er weer driemaal gespind kan worden om de bonus te ontgrendelen. Heb je er uiteindelijk vijf, dan begint de bonus. Tijdens de re-spins komen er geen winsten op de wielen te staan, maar je betaalt ook niet voor de spins, dus het is een klein verlies.

De bonusgame bestaat uit diamanten en jij mag kiezen welke je wilt hebben. Aangezien je de winst in kunt ruilen voor een tweede keuze, is het goed om te weten wat de maximale winst in deze bonusgame is. Dat zijn 10 free spins met een multiplier van acht keer de waarde van de winsten op de wielen. Ben je het niet eens met je keuze, dan kun je die inruilen en nog eens kiezen, maar pas op, de kans bestaat dat je er in de tweede instantie slechter vanaf komt, en dan is er geen weg meer terug!

De winlijnen in Serengeti Diamonds

Serengeti Diamonds maakt gebruik van winlijnen en dat zijn er 25 in deze gokkast. Wanneer je met minder lijnen wilt spelen, moet je een andere gokkast zoeken, de winlijnen zijn namelijk niet aan te passen. Je kunt de inzet wel aanpassen door de waarde per munt aan te passen, of onder in beeld op de knoppen te drukken die bestaan uit 1, 2, 3, 5 en 10. Dat is het aantal munten waar je mee speelt. De gokkast is voorzien van een autospin functie die ervoor zorgt dat je ontspannen kunt blijven zitten. Deze slaat uiteraard af bij de free spins, want daar moet je eerst zelf de diamanten kiezen en dat kan de autospin natuurlijk niet voor jou doen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Serengeti Diamonds

7.8

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • De slot 'helpt' je aan free spins
  • Aantrekkelijk thema en gokkast

Nadelen

  • Aantal winlijnen is niet aan te passen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Silvane on Serengeti Diamonds
Altijd gratis spins

Ik krijg op deze gokkast altijd binnen 5 minuten de gratis spins ronde! Heerlijk!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger