Lost Temple

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Amaya gokkasten

Lost Temple

Lost Temple is een bijzondere gokkast van de ontwikkelaar Amaya. Het is een gokkast die er redelijk eenvoudig uitziet, maar zodra je de wielen laat spinnen en het geluid aanzet tijdens het spelen, zal blijken dat deze gokkast bij lange na niet standaard is. Er is een speciale feature waarmee het winnen van de bonusgame en stuk makkelijker wordt, en waarmee het leuk wordt om de free spins vrij te spelen die je nodig hebt om de hogere winsten te behalen in de gokkast. Daarnaast is het een videoslot waarin veel te zien is tijdens het spelen, en dat is ook wat waard naast alle winsten die je kunt verzamelen met de 1024 manieren om te winnen.

Hoe speel je Lost Temple?

Hoe speel je Lost Temple Amaya Gokkast

Lost Temple is een gokkast die bijzonder eenvoudig te spelen is. In feite hoef je alleen maar de inzet in te stellen voordat je gaat spinnen, want er zijn namelijk geen winlijnen en het aantal manieren om te winnen kan niet aangepast worden in deze gokkast. Er is veel gebruik gemaakt van standaard symbolen op de wielen. De negen tot en met de aas zijn gebruikt om de wielen te vullen, maar echt storend is dat niet tijdens het spelen. Er zijn immers vier rijen, dus het is logisch dat er meer animaties nodig waren. De overige animaties hebben te maken met het leven van een avonturier en dat is in feite wat jij ook zal worden hier, want het draait om het openen van de deuren van de tempel. De vrouw is de wild. Zij kan alle symbolen vervangen om tot winst te leiden, behalve de bonus. Deze is echter weer verbonden aan een speciale feature waardoor deze makkelijker te bereiken is.

De free spins in Lost Temple

Lost Temple Amaya Gokkast Free Spins

Lost Temple is voorzien van free spins, maar dat is een lange weg. Eerst moet je zorgen dat je vijfmaal het bonussymbool op de wielen hebt staan. Heb je deze alleen op de eerste twee of drie wielen, dan gaan die wielen op slot. Alleen de wielen zonder bonussymbool draaien nog drie keer om de bonus te vinden. Wanneer er een bonussymbool bij komt, gaat dit wiel ook op slot en wordt er nog eens driemaal gespind. Heb je er vijf, dan gaat alles op slot en moet je richting de piramide. Daar bepaal je zelf de winst per trede. Zie je een groene pijl, dan ga je omhoog, zie je een rode, dan is het aantal free spins en de multiplier vastgesteld. Tijdens de free spins is het moment aangebroken om de grote winsten binnen te halen met een leuke multiplier, en tijdens het spelen van de free spins werkt de feature met het bonussymbool precies hetzelfde als in de normale gokkast. Je kunt dus extra free spins winnen terwijl je de gokkast in feite gratis aan het spelen bent!

De winlijnen in Lost Temple

Lost Temple maakt geen gebruik van winlijnen. Er zijn manieren om te winnen gebruikt en dat zijn er in totaal 1024, een normaal aantal voor een gokkast met vijf wielen en vier rijen dus. De inzet kan onder in de gokkast aangepast worden door links de waarde per munt te veranderen, en onderin het aantal munten in te stellen waarmee je wilt spelen. Er is een autospin functie die automatisch af zal slaan bij het bereiken van de free spins. Dat moet ook wel, je moet zelf kiezen via welke route je de piramide wilt beklimmen om daar het aantal free spins en de multiplier in Lost Temple bekend te maken, zodat je voor de hoofdprijs in de gokkast kunt gaan spelen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Lost Temple

6.8

Graphics

7.0/10

Kenmerken

7.0/10

Speelbaarheid

6.0/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Free spins
  • Manieren om te winnen in plaats van winlijnen

Nadelen

  • Lastig te spelen bonus om naar de free spins te komen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Danai on Lost Temple
Nooit bonus

Ik krijg bij deze gokkast NOOIT gratis spins. Niet aan te raden dus

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger