Frogs ’n Flies

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Amaya gokkasten

Frogs ’n Flies

Frogs ’n Flies is een gokkast die direct op zal vallen wanneer je de gokkast eenmaal open hebt staan. Het is een videoslot van Amaya, maar het is een hoogstaande videoslot. Er zijn geen drie rijen, maar vier, en van echte wielen kun je hier eigenlijk niet eens spreken. Het zijn wielen die alleen gescheiden worden door luchtbellen en daarmee is direct duidelijk dat je hier onder water speelt. Het leukste gedeelte van deze gokkast is de free spins. Hierin kun je extra winsten halen omdat er extra wild symbolen gebruikt worden op de wielen, en dat is natuurlijk nooit verkeerd!

Hoe speel je Frogs ’n Flies?

Frogs ’n Flies

Frogs ’n Flies is een gokkast die gemakkelijk te spelen is. Ondanks dat er vier rijen zijn in plaats van drie, zijn er namelijk geen afwijkende features in de gokkast verwerkt, waardoor de functies in de gokkast gewoon hetzelfde gebleven zijn. Zo zijn de negen tot en met de aas gebruikt om de wielen van de gokkast te vullen. Naast deze symbolen zijn animaties gebruikt die te maken hebben met het thema van de gokkast. Je vindt bijvoorbeeld lelies op de wielen, maar ook schilpadden en vissen. De wild is gemakkelijk te herkennen tijdens het spelen van de gokkast. In de normale gokkast is dat de kikker, tijdens de free spins komt er een nieuw symbool bij. De scatter is de animatie waarin de naam van de gokkast staat. Deze kan uiteraard niet vervangen worden door de wild, want dat zou wel heel erg makkelijk zijn tijdens het gokkasten spelen!

De free spins in Frogs ’n Flies

Frogs ’n Flies Amaya Gokkast Free Spins

Frogs ’n Flies is voorzien van free spins en daarin komt de gokkast pas echt los tijdens het online gokken. Je hebt hiervoor eerst driemaal de scatter nodig, of vaker natuurlijk. Driemaal de scatter geeft je slechts vijf free spins, met viermaal de scatter krijg je er 10, en met vijf keer de scatter op de wielen mag je je klaar gaan maken voor 20 free spins. Tijdens deze free spins komen er nieuwe symbolen bij op het tweede, derde en vierde wiel. Dat zijn vliegjes die wild symbolen zijn, maar de kikker blijft ook een wild symbool op de wielen, zo weet je direct waar de naam van de gokkast vandaan gekomen is. Tijdens het spelen van de free spins heb je dus extra kans op winsten zonder dat je ook maar een euro in hoeft te zetten om de wielen rond te laten gaan, maar het wordt nog beter. Tijdens het spelen van de free spins is het mogelijk dat je de scatter weer driemaal of vaker op de wielen krijgt, en wanneer dat gebeurt, krijg je nog meer free spins waarmee je nog langer door kunt spelen in de gratis modus!

De winlijnen in Frogs ’n Flies

Frogs ’n Flies maakt geen gebruik van winlijnen tijdens het spelen. Amaya heeft ervoor gekozen om gebruik te maken van manieren om te winnen en dat zijn er 1024 in deze gokkast, een logisch aantal voor een gokkast met vijf wielen en vier rijen natuurlijk. Dankzij deze manieren om te winnen is het makkelijker om het overzicht te houden tijdens het spinnen van de wielen. Onder in de gokkast kun je het aantal munten en de waarde per munt instellen, en je vindt hier ook de autospin die niet af zal slaan bij de free spins. Tijdens het spelen van de gokkast is het aan te raden de muziek aan te zetten. Deze ondersteunt de gokkast en is tegelijkertijd vermakelijk.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Frogs ’n Flies

6.8

Graphics

7.0/10

Kenmerken

7.0/10

Speelbaarheid

7.0/10

Mobiel

6.0/10

Voordelen

  • Free spins
  • Bonusgame
  • 1024 manieren om te winnen
  • Leuke muziek

Nadelen

  • Autospin slaat niet af bij free spins
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Mathijs on Frogs ’n Flies
Stomme autospin

Ik wilde juist de gratis spins meemaken, gaat die stomme autospin gewoon door...

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger