Fortune Teller

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Amaya gokkasten

Fortune Teller

Elke ontwikkelaar heeft wel een gokkast gemaakt met het thema van de waarzegger, en zo ook Amaya. Fortune Teller is de productie van Amaya waarbij het draait om de waarzeggers en de uitvoering van de gokkast is boven gemiddeld, al hadden de animaties een stuk strakker gekund in deze videoslot. De opzet van de gokkast is standaard, en er komen veel standaard symbolen langs tijdens het spelen, maar de aandacht komt vooral te liggen op de bonusgame en de free spins, en de hoge winsten die je hier in kunt winnen tijdens het online gokkasten spelen.

Hoe speel je Fortune Teller?

Fortune Teller

Fortune Teller is een gokkast waarbij je zeker geen handleiding nodig zal hebben. Er zijn vijf wielen en drie rijen en met de vijftien winlijnen is het gemakkelijk om het overzicht te bewaren. De standaard gokkast symbolen zijn daarom al snel teveel in deze gokkast, de boer tot en met de aas dragen niet veel bij aan het spel zelf namelijk. De overige animaties zijn niet zo scherp als ze hadden kunnen zijn, de gokkast is dan ook niet één van de nieuwste gokautomaten op het internet, maar zij zijn wel in het thema van de gokkast gehouden. Let tijdens het spelen op de glazen bol, dit is het wild symbool dat alle symbolen kan vervangen om tot winst te leiden, behalve de scatter en de bonus uiteraard. Deze leiden tot respectievelijk de free spins en de bonusgame.

De bonusgame in Fortune Teller

Fortune Teller heeft een leuke bonusgame, alhoewel deze grafisch ook wat steken heeft laten vallen. Wanneer je driemaal het symbool voor de bonus op de wielen hebt staan, mag je naar het bonuswiel toe. Je ziet vier wijzers waarvan je er eentje moet kiezen. Eerst speel je de binnenste ring. Daar zie je veel winsten staan, en een zonnetje. Deze zon is je target. Deze geeft winst en laat je naar de volgende ring gaan, met grotere winsten. Je mag in totaal twee keer kiezen, en dat betekent dat je leuke winsten bij elkaar kunt spelen in de bonusgame.

De free spins in Fortune Teller

Fortune Teller Amaya Gokkast Free Spins

Fortune Teller is ook voorzien van free spins tijdens het spelen. Daarvoor heb je de scatters niet nodig op de wielen, want die geven je alleen maar winsten, ongeacht de plaats waar zij staan. Je hebt een ander symbool nodig, en die zie je rechts in beeld staan tijdens het spelen. Krijg je deze op het eerste en vijfde wiel, dan krijg je drie free spins waarbij alle winsten verdrievoudigd worden. Tijdens het spelen van de free spins worden dezelfde wielen gebruikt, maar er is een kleine aanpassing. Je kunt hier namelijk geen free spins winnen, je hebt het te doen met de drie free spins en uiteraard de bonusgame die op zichzelf al spannend genoeg is.

De winlijnen in Fortune Teller

Fortune Teller maakt gebruik van vijftien winlijnen. Daar kun je zelf geen verandering in brengen tijdens of voor het spelen, je kunt wel de inzet aanpassen onder in de gokkast. Dat kan helemaal links door de inzet aan te passen, of door te klikken op Bet 15 waarmee je de inzet verhoogt. Dat is overigens ook het eerste dat je moet doen om de wielen te kunnen laten spinnen. Er is een autospin, maar daarin zit een misser van Amaya. Je moet deze handmatig omhoog klikken vanaf de nul en na de free spins en na de bonusgame staat de autospin weer op nul, zodat je opnieuw aan het klikken moet om deze in te stellen. Wat dat betreft is het makkelijker om de Fortune Teller gokkast te spelen zonder gebruik te maken van de autospin, want dat is minder werk!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Fortune Teller

7

Graphics

6.0/10

Kenmerken

6.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

8.0/10

Voordelen

  • Free spins
  • Bonusgame

Nadelen

  • Grafisch niet perfect
  • Redelijk standaard gokkast
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Esme on Fortune Teller
Leuke bonusgame

Ik krijg altijd heel snel de bonusgame, en dan natuurlijk ook lekker veel winst!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger