Dragon 8’s

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Amaya gokkasten

Dragon 8’s

Dragon 8’s is een Amaya gokkast waarbij je even op moet letten voordat je gaat spelen. In deze online gokkast zijn namelijk een paar dingen anders gedaan dan normaal gesproken het geval is. Zo is er een scatter, maar deze betaalt alleen maar de winsten uit, ongeacht of de symbolen op een van de winlijnen staan of niet. Free spins win je niet met de scatter, maar er zitten wel free spins in de gokkast. Die kun je winnen met het bonussymbool. De gokkast is verder erg standaard gehouden, maar standaard symbolen zijn er niet en de autospin is net even iets lastiger dan in andere gokkasten die je online kunt spelen.

Hoe speel je Dragon 8’s?

Dragon 8’s

Dragon 8’s heeft een standaard opzet voor het spelen van gokkasten. Zo zijn er twintig winlijnen en wordt er gespeeld op vijf wielen en drie rijen. Alle animaties hebben te maken met Azië, er zijn geen standaard animaties gebruikt en daardoor is deze gokkast net even wat leuker om te spelen, want het overzicht blijft wel bewaard tijdens het online gokken. De muziek en geluidseffecten zijn overigens ook de moeite waard. Zij ondersteunen de gokkast en zijn in het thema gehouden. De wild is goed te herkennen in de gokkast, het woord wild staat namelijk in de afbeelding. De scatter is ook gemakkelijk te herkennen, maar deze leidt alleen tot winsten en niet tot de free spins. Daarvoor heb je de bonus nodig, dit symbool is ook gemakkelijk te vinden op de wielen, want er staat ‘bonus’ in de animatie gespeld.

De free spins in Dragon 8’s

Dragon 8s Amaya Gokkast Free Spins

Dragon 8’s heeft free spins en daarvoor heb je minstens driemaal de scatter op de wielen nodig. Je krijgt zes lantaarns te zien en je moet er eentje kiezen. Er vallen munten uit de lantaarn en je krijgt het aantal free spins te zien. De keuze voor de munt bepaalt vervolgens de waarde van de multiplier waarmee je mag spelen in de free spins. Deze worden op dezelfde wielen gespeeld als de normale gokkast en dat heeft natuurlijk het voordeel dat je gewoon direct verder kunt spelen. Tijdens het spelen van de free spins kun je extra free spins winnen, en aangezien je zelf de multiplier en het aantal free spins bepaalt, bepaal je ook hoeveel de free spins waard kunnen worden. Na elke free spin komt de winst in beeld te staan, maar let goed op. Dit is niet de winst van de laatste free spins, maar de opgetelde winst van alle free spins die je gespeeld hebt tot dat moment. Reken jezelf dus niet direct te rijk.

De winlijnen in Dragon 8’s

Dragon 8’s maakt gebruik van 20 winlijnen en die zijn niet in te stellen tijdens het spelen. Je speelt dus met 20 lijnen in de gokkast. Je kunt de inzet wel aanpassen links onder in de gokkast door op de plus of de min te klikken rechts naast de credits. Je kunt de bet verhogen door op Bet 20 te klikken. De 20 staat voor het aantal lijnen, onder in beeld zie je vervolgens het aantal credits oplopen wanneer je vaker klikt. De autospin functie is ronduit vervelend in de gokkast. Deze staat op nul en die moet je zelf omhoog klikken door elke keer op de plus te klikken. Wanneer je de free spins haalt, slaat de autospin af en kun je free spins gaan spelen. Wanneer je terugkomt in de normale gokkast, zie je dat de autospin zelf naar nul gegaan is, zodat je die opnieuw in zal moeten stellen. Aangezien de free spins vaak langskomen, is dat niet het meest ideale scenario.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Dragon 8's

6.5

Graphics

7.0/10

Kenmerken

6.0/10

Speelbaarheid

6.0/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Eenvoudig te spelen
  • Free spins

Nadelen

  • Autospin valt terug naar nul na free spins
  • Standaard gokkast
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Martijn on Dragon 8’s
Simpel, maar klassiek

Een van de eerste gokkasten die ik speelde, simpel, maar klassiek

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger