Chilli Gold

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Amaya gokkasten

Chilli Gold

Chilli Gold is een gokkast die bestaat uit vier rijen in plaats van drie. Toch is er geen reden om direct te kijken naar de regels tijdens het spelen, want de gokkast is verder juist bijzonder eenvoudig gehouden. De negen tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast op te vullen en behalve deze symbolen kom je vooral veel chili tegen. Dit is niet alleen de wild in de gokkast. Het is tegelijkertijd de scatter en dit symbool komt gestapeld op de wielen voor. Dat is maar goed ook, want je hebt er minstens zes nodig om in de bonus te kunnen komen. Alle andere animaties hebben te maken met Mexico, en het is aan te raden om het geluid aan te zetten tijdens het spelen van de gokkast. Het geluid is namelijk niet alleen ondersteunend in de Chilli Gold gokkast, het is ook nog een vermakelijk.

De free spins in Chilli Gold

Chili Gold Amaya Gokkast Free Spins

Om in de free spins te kunnen komen van de Chilli Gold gokkast, heb je de scatter nodig. Niet driemaal zoals in andere gokkasten, je hebt de scatter minstens zesmaal nodig om in de free spins te kunnen komen, en dan krijg je drie free spins. Om meer winsten te maken, heb je meer scatter symbolen nodig. Met zeven scatters krijg je zes free spins, en per scatter gaat het aantal met drie free spins omhoog, tot een maximale 21 free spins met 12 keer de scatter op de wielen. Tijdens de free spins komt er een extra wild symbool bij, waarmee de naam van de gokkast duidelijk wordt. Het is de gouden chili, die jou zal helpen om extra winsten te maken tijdens het spelen zonder enige inzet. Let er goed op dat je extra free spins kunt verdienen tijdens de free spins, maar dan moet je wel de scatter nog zesmaal op de wielen hebben, en dat wordt lastig met alle extra wild symbolen die zorgen voor hoge winsten. Desalniettemin is het goed om te weten dat je hier extra free spins kunt winnen!

De winlijnen in Chilli Gold

Volgens de paytable in de Chilli Gold gokkast zijn er 38 winlijnen, maar wie de lijnen telt, die komt uit op 40. Waarschijnlijk is Amaya vergeten om de laatste twee lijnen in te vullen in de tabel. De lijnen kunnen niet aangepast worden tijdens of voor het spelen van de gokkast, ze staan vast. Je kunt de inzet aanpassen door de waarde van de credits links aan te passen, maar je kunt ook het aantal credits aanpassen onder in de gokkast. De Chilli Gold gokkast is voorzien van een autospin, maar deze zal niet afslaan voor de free spins. Het is dus verstandig om in de buurt te blijven tijdens het spelen. Je kunt deze Chilli Gold gokkast gratis spelen om te oefenen, maar pas op dat je niet alle grote winsten in speelgeld uitbetaald krijgt.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Chili Gold

7.3

Graphics

7.0/10

Kenmerken

7.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Leuke geluiden
  • Veel winlijnen
  • Free spins

Nadelen

  • Winlijnen zijn niet aan te passen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by David on Chili Gold
Veel Free Spins

Erg leuke gokkast met heel veel free spins.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger