Angel’s Touch

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Amaya gokkasten

Angel’s Touch

Angel’s Touch is een simpele maar zeer vermakelijke videoslot van de ontwikkelaar Amaya. Het is een gokkast waarbij alles draait om de bonusgame en dat is goed te zien aan het feit dat je extra geld in kunt zetten om meer kans te maken op het bereiken van de bonus. Heel vreemd is dit niet overigens. De multiplier tijdens de free spins kan bijvoorbeeld al oplopen tot 20 keer de winsten die je in de free spins haalt bij de Angel’s Touch gokkast. Logisch dat Amaya daar de nadruk op heeft willen leggen in de gokkast dus. Er zijn veel standaard symbolen en ook de opzet is relatief standaard gehouden, maar deze elementen dragen bij aan de eenvoud van de gokkast en dat is de reden geweest van het grote succes van deze ontwikkelaar.

Hoe speel je Angel’s Touch?

Angel’s Touch

Angel’s Touch heeft een standaard opzet met vijf wielen en drie rijen, maar wat pas echt heel erg standaard is, zijn de negen tot en met de aas die gebruikt zijn om de gokkast op te vullen. Alle andere animaties hebben te maken met het thema van de gokkast die volledig om de engelen draait, wat ook goed te horen is aan de geluiden die gebruikt zijn om de gokkast te ondersteunen. Het wild symbool is niet te missen tijdens het spelen, het is de animatie waar ‘wild’ in staat. Deze kan alle symbolen vervangen, behalve het engeltje zelf, want deze werkt namelijk als symbool voor de bonus, en daar moet je net even iets meer je best voor doen.

De bonus in Angel’s Touch

Wanneer je driemaal de scatter hebt in de Angel’s Touch gokkast, dan is het tijd voor echte spanning. Je komt acht wolken tegen en jij moet kiezen welke wolk je wilt hebben. Je kunt hier extra wild symbolen tegenkomen, maar ook extra multipliers voor tijdens de free spins. Je mag net zolang blijven kiezen tot je tweemaal de duivel te pakken hebt, wanneer dit gebeurt, ga je direct naar de free spins toe met alles wat je zelf gewonnen hebt. De free spins worden gespeeld op dezelfde wielen, maar met een beetje geluk heb je hier niet één wild symbool, maar heb je er drie waarmee de winsten al snel op kunnen lopen. Heb je echt geluk gehad, dan is de multiplier tijdens de free spins 20, maar een multiplier van vijfmaal de waarde van de winsten zal je ook al veel geld opleveren tijdens de Angel’s Touch free spins. Je kunt tijdens het spelen van de free spins nog meer free spins winnen, en daarnaast is de kans groot dat je het geluid uit zal willen zetten. Let erop dat de kans op het winnen van de bonus groter wordt wanneer je de ante onder in de gokkast aanzet. Dit betekent tevens dat je met een hogere inzet zal spelen tijdens het spinnen van de wielen.

De winlijnen in Angel’s Touch

Angel’s Touch heeft in totaal veertig winlijnen en deze zijn niet aan te passen tijdens het spelen. Je speelt dus altijd met veertig lijnen. Wanneer je de ante aan hebt staan, speel je met tien credits extra. De waarde van de credits kun je links onder in beeld aanpassen en onder in de gokkast vind je ook de knoppen één tot en met vijf. Deze knoppen geven het aantal credits aan dat je inzet per lijn tijdens het spelen. Er is een autospin functie, deze slaat af voor de free spins beginnen. Dat heeft alles te maken met de wolken die je zelf zal moeten kiezen voordat de free spins beginnen te draaien.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Angel's Touch

7.8

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Free spins en bonusgame
  • Multiplier
  • Goed te begrijpen

Nadelen

  • Winlijnen zijn niet aan te passen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Maikel on Angel’s Touch
Saai

-gaap- saaie gokkast, met een saai thema

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger