Aladdin’s Legacy

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Amaya gokkasten

Aladdin’s Legacy

Aladdin’s Legacy is een spannende gokkast van Amaya. Het is een gokkast die snel op zal vallen in het overzicht van het online casino, en dat komt vooral door de geluiden, en de free spins en bonusgame die in Aladdin’s Legacy te vinden zijn. Het is één van de gokkasten die weet te bewijzen dat een simpele en eenvoudige gokkast ook succesvol kan zijn bij de mensen die online gokkasten spelen. Qua opzet is de gokkast namelijk bijzonder standaard, en ook op de wielen lijkt er niet veel te gebeuren met de standaard symbolen die er te vinden zijn, maar de schijn bedriegt.

Hoe speel je Aladdin’s Legacy?

Aladdin’s Legacy
Aladdin’s Legacy is een gokkast met een standaard opzet. Er zijn namelijk vijf wielen en drie rijen, en met het grote aantal standaard symbolen op de wielen lijkt de spanning ver te zoeken. De boer tot en met de aas zijn wel aangepast aan het thema van de gokkast, maar het avontuur ligt buiten deze animaties. Het begint al met een leuke introductie op de gokkast zelf, en dat gaat verder met de spannende animaties die wel in het thema van de gokkast gehouden zijn. Aladdin is de wild op het vliegende tapijt. Hij kan alle symbolen vervangen op tot winsten te leiden, behalve de scatter. Er is ook een bonussymbool, maar deze kan alleen op het vijfde wiel voorkomen tijdens het spelen. Deze kan uiteraard ook niet vervangen worden door de wild.

De bonusgame in Aladdin’s Legacy

Aladdin’s Legacy maakt gebruik van een bonusgame, maar daarvoor hoef je niet een bepaalde combinatie van symbolen op de wielen te krijgen. Je hebt er namelijk maar één symbool voor nodig, en wel op het vijfde wiel. Wanneer je deze krijgt, moet je eerst proberen om de grot in te komen door de goede stenen te kiezen als combinatie. Wanneer je de grot ingekomen bent, wachten de grote winsten op je, maar daarvoor moet je wel goed kunnen gokken. Er zijn namelijk verschillende paden die je kunt bewandelen, en slechts één van de paden leidt naar de maximale winst. Elke keuze die je maakt, levert je wel geld op, dus de kans dat je hier met lege handen komt te staan, die is bijzonder klein.

De free spins in Aladdin’s Legacy

Aladdin’s Legacy Amaya Gokkast Free Spins

Aladdin’s Legacy heeft ook free spins. Om daar te komen, heb je minstens driemaal de scatter op de wielen nodig, maar meer van deze symbolen leveren meer free spins op. Driemaal de scatter levert je 10 free spins op, viermaal geeft 15 free spins en met vijfmaal de scatter krijg je 20 free spins op je bord. Deze free spins zijn geen hoogtepunt te noemen in de gokkast, want er is geen multiplier over de winsten en er is geen aparte feature. Er zijn wel andere wielen met alleen maar juwelen op de wielen. Daarmee zijn de free spins wel gemakkelijk te spelen en tijdens het spelen van de free spins is het altijd leuk om extra free spins te kunnen winnen. Wat het echter echt interessant maakt, is dat je geen geld hoeft in te zetten om de wielen rond te laten gaan.

De winlijnen in Aladdin’s Legacy

Aladdin’s Legacy maakt gebruik van 20 winlijnen tijdens het spelen. Je kunt deze winlijnen niet aanpassen in de Amaya gokkast. Je kunt wel links onderin de gokkast de inzet per munt aanpassen, en onder in de gokkast kun je het aantal munten aangeven waarmee je wilt spelen. Er is een autospin in de gokkast verwerkt waarbij je zelf aan kunt geven hoeveel spins deze moet doen voor je. Deze stopt niet bij de free spins, maar wel bij de bonusgame.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Aladdin's Legacy

8

Graphics

9.0/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Leuke muziek tijdens het spelen
  • Sterk thema
  • Free spins en bonusgame

Nadelen

  • Winlijnen zijn niet aan te passen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
by Jeroen on Aladdin’s Legacy
limiet gratis spelen?

Hoi,

Ik heb een vraag over de gratis gokkasten die jullie aanbieden. Zit hier een limiet aan? Ik ben namelijk op zoek naar een site zonder limiet. Natuurlijk kan ik het uitproberen maar daar heb ik geen tijd voor. Ben al heel lang op zoek naar een site waar ik echt gratis gokkasten kan spelen.


Ik wacht op uw antwoord.

Jeroen

by Dan13ll3 on Aladdin’s Legacy
Nostalgisch

Dit was vroeger mijn favoriete Disney film, heerlijk om te zien dat het ook terugkomt in een gokkast 🙂

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger