Dunder

In verband met de huidige wet- en regelgeving rondom online kansspelen, toont Gokkasten Speelautomaten op dit moment geen eigen beoordeling of review van Dunder.

Je kunt wel de ervaringen van andere spelers met Dunder lezen of zelf een review plaatsen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 4 reviews
by SlotsFantatic on Dunder

Prima site alleen kan support iets beter.

by Martijn on Dunder
Wel Te Vertouwen

Dag karin,

Stuur een email met je gebruikersnaam naar martijn@deltamarkets.org en wij zorgen ervoor dat je je geld uitbetaald krijgt. Wij kennen de eigenaren goed en zijn allesbehalve niet te vertrouwen. Er moet iets meer aan de hand zijn met jouw account. Wij zijn hier om dit op te lossen. Wij wachten op je email.

by karin on Dunder
niet te vertrouwen

Ik speel er al een tijdje. nooit problemen mee gehad, totdat ik 950 euro wou uitbetalen en ze opeens mijn account wouden verifiëren, ik ben nu al meer dan 2 weken hiermee bezig en word van het kastje naar de muur gestuurd, mijn account is opeens geblokkeerd, mijn withdraws zijn gecanceld.. en de chat helpt me totaal niet verder, eerst kreeg ik de hele tijd een email terug dat de proof of adress, niet goed zou zijn, uiteindelijk zelfs van alles van kamer van koophandel mee gestuurd, allerlei dingen gestuurd, waarop duidelijk te zien is waar ik woon, sinds ik dat laatste heb gestuurd van de kvk, heb ik nooit meer iets vernomen, enkel emails over dat mijn withdraws waren gecanceld en mijn account dus geblokkeerd is, ze reageren niet meer op e-mails, en op de chat zeggen ze IEDERE dag hetzelfde verhaaltje, dat ik geduld moet hebben en ze er zogenaamd haast van gaan maken, maar dit gebeurd dus niet, ze kunnen me verder ook niet vertellen Wat ze nu precies aan het doen zijn, waarom het zo lang duurt om mijn account te verifiëren, niks vertellen ze, ben bang dat ik na alles wat ik gestort heb, wel naar mijn uitbetalingen kan fluiten! heel raar, nooit verwacht, aangezien ik kleinere bedragen (rond de 150 etc) wel altijd gewoon uitbetaald heb gekregen.

by Egbert on Dunder

Mooi nieuw casino om gokkasten op te spelen. Ik vind de promoties zelf niet zo boeiend dus dat geeft niet.

Advertisment ad adsense adlogger