Re-Launch van Goldilocks

Speel nu de re-launch van de fantasierijke gokkast Goldilocks die in een nieuw jasje is gestoken. Goldilocks and the Wild Bears van Quickspin brengt jou twee verschillende wild symbolen en gratis spins om veel punten te maken.

Goldilocks and the Wild Bears Dunder

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Goldilocks and the Wild Bears

Goldilocks and the Wild Bears van Quickspin is een redelijk simpel gokkast om te spelen, en dus ideaal voor spelers die niet te veel gedoe om een gokkast heen willen. Desondanks zijn er ook bepaalde bonus features die jou zeker gunstig uit kunnen komen.

De Wild Symbolen

In deze gokkast kun je twee verschillende wild symbolen terug vinden. De Rijstepap Wild zou als de belangrijkste kunnen worden beschouwd. Deze biedt namelijk een multiplier van tweemaal jouw winst aan. Met tweemaal deze wild ontvang je een multiplier van drie keer, en met drie Rijstepap Wild ontvang je een multiplier van vier keer. De andere wild, het Huis Wild functioneert als normale wild, en vervangt dus alle symbolen behalve de scatter; Goudlokje zelf.

De Gratis Spins van Goldilocks

Goldilocks and the Wild Bears Free Spins

 

Als jij Goulokje driemaal op wielen twee, drie en vier hebt ontvang jij tien gratis spins. Tijdens deze gratis spins rondes kun je ook nog meer gratis spins winnen. Om dit te krijgen moet je de verschillende meters onderaan vol zien te krijgen door bepaalde symbolen te vinden. Dit kan maximaal twee gratis spins opleveren per gevulde meter.

 

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger