shopify analytics ecommerce

Valentijnsdag: Liefde of Lust?

Het moment is wederom daar: de dag van de liefde! Maar is dat wel zo? Videoslots.com heeft een gevoelige vraag gesteld aan alle spelers. Vind jij Valentijnsdag een dag van de liefde? Of een dag van de lust? Door een van de twee bonuscodes te gebruiken kun jij een weekendje naar Venetië of Amsterdam winnen.

Liefde of Lust

Een weekendje liefde winnen

Venetië; een stad waar de liefde in de lucht hangt. Samen romantisch in een gondel door de blauwe grachten, de oude stad bekijken, en natuurlijk de liefdevolle sfeer proeven.

Liefde of Lust

Klinkt dit jou heerlijk in de oren? Dan kies je voor de ‘liefde is blind’ optie bij Videoslots.com en maak je kans op deze reis! Door simpelweg € 20 of meer te storten en tussen 10 en 16 februari te spelen op een van de drie Liefde gokkasten, doe je mee met deze loterij. Speel op Golden Lotus van RedTiger, Genies Touch van Quickspin of Sugar Rush van Pragmatic om mee te doen.

Ontdek de liefde in Venetie!

Door de lustvolle wallen op jacht gaan

Liefde of Lust

Amsterdam staat natuurlijk bekend om haar hoerenbuurt: the Red Light District, ofwel de wallen. In deze ware toeristen trekker lonken de prachtige dames achter de rode ramen jou. Met stoute blikken, pruilende lippen en sexy setjes voel je je hart al sneller kloppen. Burlesk shows genoeg, zowel als stripshows en bananen bars.

Hou jij meer van de jacht en stoute blikken dan zwijmelen? Dan is de ‘lust maakt je blind optie van Videoslots.com voor jou! Stort en speel minimaal 20 euro op de volgende gokkasten voor een wilde weekendje in de wallen. Wild Wild Chest van RedTiger, Spinions van Quickspin of Dragon Kingdom van Pragmatic.

Ga lekker los op de wallen!

Hoe werkt de prijs?

Om het spannend te houden ontvangen de top 100 spelers halverwege een gedeelde € 1.500. Aan het einde van de promotie wordt er een speler van de winnende categorie, lust of liefde, uitgekozen voor de reis voor twee personen.

Ontvang direct tot €888 gratis speeltegoed!

5421 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad
Advertisment ad adsense adlogger