shopify analytics ecommerce

Free Spins Drop in € 2.500 Battle op Kaboo

Het gevecht is weer begonnen op Kaboo. Haal de komende dagen alles uit de kast om gratis cash te kunnen ontvangen door het gevecht op Kaboo te winnen. Op Kaboo heerst al jarenlang een gevecht tussen de gediertes op de verre planeet. Jij wordt gevraagd om mee te komen vechten voor een mooi bedrag. Hier word je alles behalve in de watten gelegd; het is vechten voor je eigen leven. Vandaar dat ze een extra prijs aanbieden voor de winnaar van het gevecht dit weekend.

kaboo-promo

€ 2.500 Cash Prijzenpot bij Kaboo

Vanaf donderdag 20 april tot en met 23 april kun jij meevechten voor een gedeelte van de prijzenpot van maar liefst € 2.500 cash. Met cashprijs bedoelen we dat je het niet nog rond hoeft te spelen, je kunt het direct uit laten betalen! Vecht jezelf omhoog op de leaderboard en ontvang een van de volgende mooie prijzen:

  • Positie 1: € 1.000
  • Positie 2: € 500
  • 3 en 4: € 200
  • 5 tot 10: € 100

Doe mee met het Gevecht op Kaboo!

Hoe Red jij Kaboo?

Kaboo Welkomstbonus

Je moet bij dit leaderboard op Kaboo wel in bepaalde categorieën zitten, anders val je af en overleef je de volgende ronde niet. Op donderdag gaan de eerste 100 spelers door naar de volgende dag. Vrijdag gaan de top 50 spelers door, en zaterdag de top 10 spelers. Deze kunnen zondag nog strijden voor de topposities, en de hoofdprijs.

Vecht nu mee op Kaboo

Zaterdag Free Spins Drop

kaboo-casino-halloween-slots-promotion

Op een willekeurig moment op zaterdag 22 april worden maar liefst 1.000 gratis spins vrijgegeven op een zeer populaire Quickspin gokkast. De eerste 100 spelers die het juiste spel openen en spelen ontvangen allemaal 10 gratis spins op de gokkast. Zorg er voor dat je online bent op dat moment om bericht te krijgen voor de gratis spins, anders mis je ze.

Ontvang direct tot €888 gratis speeltegoed!

5421 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad
Advertisment ad adsense adlogger