shopify analytics ecommerce

Het hele jaar lang maandelijks € 2.000 winnen!

De IBU Wereld Kampioenschappen in de Biatlon zijn weer van start gegaan, en Quasar Gaming wil het ook meevieren door vier weken lang promoties aan te bieden aan spelers! Zo kun je zelf je langlauf ski’s aan doen, het geweer over je schouder gooien, en op gratis spins jagen!

Doe nu ook mee met de Biatlon van Quasar Gaming!

€ 2.000 maandelijks

Eerste Shoot Out

Je begint natuurlijk bij de eerste ronde. Hier kun je door € 5 of meer te spelen op de uitgekozen gokkasten een positie winnen op het officiële leaderboard voor € 2.000 elke maand, of € 500 per week. Dit doe je simpelweg door alle gokkasten te “schieten” en minimaal € 5 per gokkast in te zetten. Hierna ontvang je 5 gratis spins op Warlords om het extra spannend te houden.

€ 2.000 maandelijks

Tweede Shoot Out

De tweede week is ook al voltooid dus je kunt gemakkelijk door naar de Tweede Shoot Out! Na de eerste shoot out ontvang je 5 gratis spins en neem je jouw winst lekker mee naar de tweede shoot out. is het de tweede ronde en maak je dus weer kans om mee te doen met de hoofdprijs van € 2.000, elke maand! Hier speel je per spel met € 10 op de vijf uitgekozen gokkasten en ontvang je daarna ook nog eens 10 gratis spins op de gokkast Dazzle Me!

Derde Shoot Out

Het is Carnaval wat natuurlijk veel kleuren en geuren betekent! Vandaar dat je uit deze verschillende kleurrijke gokkasten kunt kiezen. Als je hier weer € 15 per gokkast stort dan doe je mee met de leaderboard én ontvang je ook nog eens 15 gratis spins op Mega Fortune. Vergeet niet dat deze gokkast een jackpot heeft! Dus daar maak je ook altijd kans op. De derde week (en derde shoot out) is 28 februari beschikbaar voor spelers die de tweede shoot out voltooid hebben.

€ 2.000 maandelijks

Vierde Shoot Out

Zo… jij bent goed bezig dat je het al zo ver hebt weten te maken! Quasar Gaming sluit de Biatlon race met de zoetsappigste gokkasten ooit. 5 soorten fruit per dag, en dus vijf fruitige gokkasten deze week. Speel minimaal € 20 op deze geselecteerde gokkasten om nog mee te doen. Je ontvang ook nog eens 20 gratis spins op de legendarische gokkast Guns n’ Roses van NetEnt als je dit voltooid hebt! De vierde week (en laatste shoot out) is vanaf 7 maart beschikbaar voor spelers die de tweede shoot out voltooid hebben.

Je bent bij de finish! Bedenk maar alvast wat je met extra € 2.000 per maand zou doen voor de komende maand…

Doe nu mee en maak kans op een maandelijks € 2.000!

Ontvang direct tot €888 gratis speeltegoed!

5421 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad
Advertisment ad adsense adlogger