shopify analytics ecommerce

De Beestelijke Cash Vloek

Ergens diep in een betoverd bos ligt een donker kasteel. Als de spookachtige mist verdwijnt komt het vervallen kasteel tevoorschijn. Maar eenmaal binnen het kasteel is niks wat het lijkt; de vreemde stemmen die van de vervloekte hulp komen, een gloeiende rode roos, en de aanwezigheid van geruchten over een monsterlijk figuur die het meest prachtige meisje van het dorp heeft ontvoerd.

beestelijke cash vloek

Mr Green wil de vloek opheffen door de ware liefde tussen de twee te laten bloeien. Hij biedt dus een hoge prijs voor de speler die de ware liefde tussen de twee weet bloot te leggen. Geloof jij dat Belle het moois in het Beest zal kunnen zien? Speel dan nu mee en maak kans op een gedeelte van de prijzenpot van € 5.000! Vergeet niet dat als je als nieuwe speler meedoet je ook direct mee kunt doen met onze exclusieve loterij, alleen voor bezoekers van GokkastenSpeelautomaten.org.

beestelijke cash vloek

De Exclusieve Beauty and the Beast Gokkast

Ontdek nu zelf deze exclusieve gokkast bij Mr Green!

Mr Green heeft exclusief van Yggdrasil de mogelijkheid gekregen om deze groene adaptatie van het bekende verhaal uit te brengen bij zijn superieure online casino. Bij deze gokkast geniet je van niet één, maar drie verschillende gratis spins mogelijkheden! Zo kun je kiezen uit de gesynchroniseerde rollen, de verschuivende rollen en de willekeurige wilds. Daarbij heb je de touwtjes nog meer in de handen met de Gouden Draai. Hier kun je meer kans op gratis spins kopen, of koop je dat je meer wint met de gratis spins!

beestelijke cash vloek

De Beestelijke Cash Vloek

Deze fantasierijke promotie is nog tot en met 26 februari van toepassing. Doe je mee, dan maak je kans om een gedeelte van € 5.000 cash te ontvangen. Dit betekent dus dat je niet eerst nog jouw winst moet rondspelen! De prijzenpot wordt als volgt opgesplitst:

beestelijke cash vloek

  • 1 x € 1.000
  • 2 x € 500
  • 10 x € 100
  • 5 x € 80
  • 14 x € 50
  • 20 x € 20
  • 50 x € 10

De Exclusieve Loterij voor onze bezoekers!

De exclusieve loterij die wij van Mr Green hebben ontvangen is nog tot de einde van de maand beschikbaar! Zo heb je dus nog als nieuwe speler bij Mr Green de mogelijkheid om kans te maken op € 500 cash als bezoeker van ons. Het enige wat je hoeft te doen is je als nieuwe speler aanmelden via onze link en minimaal € 10 storten. Natuurlijk kun je ook gewoon gebruik maken van de welkomstbonus van €200 en 220 gratis spins!

Registreer bij Mr Green en doe mee aan deze exclusieve loterij!

Ontvang direct tot €888 gratis speeltegoed!

5421 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad
Bottom ad
Advertisment ad adsense adlogger