Microgaming brengt Horror Gokkast Halloween uit

Microgaming heeft een licentieovereenkomst getekend om een ​​online videoslot te ontwikkelen op basis van de klassieke horror film, Halloween®. De gokkast is momenteel in ontwikkeling en wordt later gepland in het jaar, waarschijnlijk rond Halloween. Het zal de iconische karakters van de film en de beroemde muziek bevatten.

Halloween (1978)

De Amerikaanse onafhankelijke slasherfilm van 1978 werd geregisseerd door John Carpenter. De film gaat over de vreemde Michael Myers, die op een avond in 1963 op zesjarige leeftijd zijn zus vermoordde. Vijftien jaar later keert hij terug naar de fictieve stad van Haddonfield, Illinois om zijn moorden voort te zetten.
Halloween is geproduceerd met een klein budget van 300.000 dollar en heeft tot op heden 47 miljoen dollar in de Verenigde Staten en 23 miljoen dollar wereldwijd opgebracht. Het was het begin van een Halloween reeks,  met in totaal 10 films tot nu toe.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

David Reynolds, Games Publisher bij Microgaming

“We zijn enthousiast om samen te werken met Creative Licensing en Microgaming om Michael Myers en Halloween thuis te brengen aan al onze trouwe fans op de best mogelijke manieren door middel van toonaangevende licentiehouders die producten creëren die we eerbiedigen voor het karakter, de film en de franchise.”

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven wanneer je Halloween gratis kunt spelen.

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger