Bonusspel

Bonusspel

Veel gokkasten hebben een bonusspel in zich. Deze feature kan op een bepaalde manier worden vrijgespeeld en kan leuke extraatjes opleveren in de vorm van bijvoorbeeld gratis spins of extra credits op je account.

bonusspel

Verschijnen bonusspel

Het is van tevoren zeker aan te raden om je goed in te lezen in het bonusspel van jouw gokkast. Hoe kom je erin terecht? Wat levert het op? Dat zijn belangrijke vragen in het spel en zijn altijd te vinden in de uitleg van de gokkasten.

Een voorbeeld van het betreden van een bonusspel is bijvoorbeeld het behalen van scatters. Soms leveren het verschijnen van bijvoorbeeld drie scatters een bonusspel op. Een andere manier om in de bonus terecht te komen is het halen van een winnende combinatie op een winlijn die je in het bonusspel brengt.

Typen bonusgame

Het type bonusspel verschilt eigenlijk per gokkast, maar toch zijn er een aantal overeenkomsten te benoemen die voor veel automaten gelden.

Zo kun je in een bonusspel bijvoorbeeld aan een wiel of rad draaien. De uitkomt van die draai bepaalt jouw bonus. Een andere optie is dat je vakjes moet kiezen en dat achter de vakjes jouw extraatjes zitten.

De wat gesimplificeerde en eerdere versie van het bonusspel is de mogelijkheid om te gokken. Meestal is het een virtuele variant van kop of munt, waarbij de speler besluit om het risico te lopen de winst te verliezen, met de kans om de winst te verdubbelen.

Beloningen bonusgame

Meestal komen de beloningen van zo’n bonusgame in de vorm van gratis spins, waardoor je niet uit eigen zak de volgende draaien aan de machine hoeft te betalen. Het is daarnaast ook mogelijk dat je de credits direct op je account gecrediteerd krijgt.

Zoals u misschien wel begrijpt, is het bonuslevel altijd mooi meegenomen. Het is namelijk iets extra’s en je zult als speler in ieder geval altijd winnen in de bonusgame.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Advertisment ad adsense adlogger