shopify analytics ecommerce
Battle of Slots

Battle of Slots

De naam zegt al alles, het is inderdaad een strijd tegen andere spelers op bepaalde gokkasten met als doel om zo veel mogelijk punten te verdienen. Videoslots.com heeft als online casino dit ontwerp bedacht als een soort toernooi die meer eerlijkheid uitstraalt voor spelers die niet al te veel geld willen storten in een toernooi. Zo volgt iedereen die meedoet dezelfde regels, brengt hetzelfde inzet mee, en kunnen ze alleen maar hetzelfde aantal aan spins of binnen hetzelfde tijd punten scoren. Dit zorgt ervoor dat het niet een kwestie van geld is, maar van skills.

Nadat jij jezelf bij een battle hebt ingekocht kun je beginnen met het bespelen van de gokkast. De meeste battles hebben een spins limiet of een tijdlimiet, waarna jouw punten op een lijst, genoemd leaderboard komen te staan. De prijzenpot van deze battles kan gefixt zijn of progressief (waarbij de prijzenpot afhangt van hoeveel mensen ingezet hebben bij deze battle).

Ben jij al door jouw spins heen en vind je dat je veel beter kunt? Dan kan je altijd nog kiezen voor een Re-buy optie waarin je nogmaals kunt proberen voor de prijzenpot. Dit kan echter niet tijdens een Freezeout, waarin de battle bevroren wordt. Je kunt kiezen uit battles met maar één winnaar als je erg sterk in je schoenen staat, of voor battles met de top vijf als winnaars, of zelfs voor battles met een nog ander aantal aan winnaars. Bij de top vijf battles zijn de prijzen over het algemeen minder hoog als met één winnaar omdat deze prijs in vijven gesplitst wordt.

battle-of-slots-achtergrond

Verschillende soorten Battles:

  • Normale Battles – Een normale battle is het simpelste form van een battle of slots. Deze begint op een bepaalde tijdstip en je hebt maar een bepaald aantal aan spins, of tijd waarin jij op een gokkast kunt spelen voor deze battle.
  • Sit ‘N Go Battles – Bij deze battles is er geen begin tijd of datum. Deze battles beginnen zodra genoeg mensen zich hebben aangemeld . Zo kun je altijd met een leuke groep mensen een nieuwe battle beginnen.
  • Jackpot Battles – Bij een Jackpot battle is er geen limiet aan de prijzenpot! Omdat deze progressief is hangt het helemaal van de andere spelers af wat de winnaar mee gaat nemen als prijs.
  • Freeroll Battles – Bij Freeroll battles hoef jij geen inzet te betalen om mee te doen aan de battle. Echter moet je wel in de afgelopen zeven dagen minimaal € 20 hebben gestort en € 200 ingezet hebben. De prijzen van deze battles zijn vaak tickets voor andere battles of gratis spins (zonder vereist inzet).
  • Gegarandeerde Prijzen Battles – Deze battles hebben een gegarandeerde prijzenpot. De winnaar krijg dus het beloofde prijs ongeacht of er veel buy-ins of re-buys plaats hebben gevonden. Bij deze battles kun je dus altijd er vanuit gaan dat je kunt winnen wat er aangeboden wordt!

Speel mee bij Videoslots.com

Extra Prijzen

Videoslots.com maakt het nog aantrekkelijker om mee te doen aan deze battles door her en der extra prijzen aan de battles toe te voegen. Dit betekent dat Videoslots.com bij elke buy-in of re-buy ook zelf geld bij de prijzenpot stort om het zo voor de spelers te spekken. Ook kunnen ze de prijzenpot verhogen ongeacht of er mensen buy-ins of re-buys kopen! Zo blijft het altijd spannend.

Waarom Battle of Slots?

Videoslots-Battle-of-Slots

Heb jij een groepje vrienden die allemaal van gokken houden en geld willen verdienen, maar wil je nou weten wie het beste kan gokken? Dan zou een battle zoiets duidelijk maken. Hiernaast kun je tijdens de battle ook met de andere spelers van die battle communiceren. Zo blijft het spannend als iemand anders aangeeft dat zij net een gratis spins feature hebben ontvangen terwijl jij in een bonusspel feature zit, wie gaat er meer aan verdienen? Zo zorgt Videoslots.com ervoor dat gokkasten een multiplayer optie inhouden voor zeer sociale of competitieve mensen.

Ontvang direct tot €888 gratis speeltegoed!

5421 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger